Druga radionica...

necckoo 

Predavanje o prednostima i obavezama koje proizilaze iz članstva u EU!

Datum: 19.06.2023. godine
Vrijeme: 19h
Predavač: Neđeljko Đurović
Sa zadovoljstvom vas pozivamo na drugo predavanje o prednostima i obavezama koje proizilaze iz članstva Crne Gore u Evropskoj uniji. Ovaj događaj će vam pružiti dragocjeno znanje o tome koliko i da li članstvo u EU znači za našu zemlju, sa fokusom na sveobuhvatnu sliku prednosti i izazova koje nas očekuju.
Tokom predavanja, akcenat će biti na to koliko je članstvo u EU značajno za Crnu Goru. Saznaćemo o brojnim prednostima koje proizilaze iz ove integracije, kao i o potencijalnim izazovima koji se mogu javiti. Pored toga, istražićemo kako će članstvo uticati na mlade generacije i pružiti nove prilike za njihov lični i profesionalni razvoj.
Poseban osvrt će biti posvećen ekonomskim i političkim aspektima članstva. Otkrićemo kako će pristupanje EU uticati na našu ekonomiju, političku situaciju i pružiti nove mogućnosti za investicije i otvoriti vrata za trgovinu i saradnju sa drugim članicama EU. Naravno, razmotrićemo i potencijalne izazove koje treba da svladamo u procesu prilagođavanja.
Na ovom predavanju nećemo zaobići ni prilike i izazove koji dolaze uz članstvo u EU. Proučićemo kako se možemo pozicionirati da iskoristimo sve prednosti članstva, ali isto tako i kako se suočiti sa mogućim izazovima koje ono može donijeti.
Ovo je prilika da steknete dublje razumijevanje o tome šta znači biti dio EU i kako to utiče na nas kao pojedince i kao državu. Budite spremni da postavljate pitanja, učestvujete u diskusiji i inspirišete se novim saznanjima, saopšteno je iz NVO “ Akcelerator preduzetništva“- Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar