dromadder

Direktorat za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova apelovao je na građane da poštuju naredbe nadležnih organa i ne lože vatru na otvorenom prostoru kako bi dali zajednički doprinos da se pojava požara svede na minimum ili u potpunosti eliminiše.

top pl 1

Gradska plaža osjeća posljedice koje za sobom donosi Covid19.

crkva turcini 1

Na blagdan sv.Venerande/Petke (26.07.), koji je ujedno i blagdan sv.Ane i Joakima, roditelja Blažene Djevice Marije, vjernici župe Zupci ispunjavaju svoj viševjekovni zavjet i odlaze na svetu misu u istoimenu drevnu crkvu koja se nalazi u susjednom selu Tuđemili.

mikulicki kuopusss

Fotografija Senada Petovića, vrsnog foto hroničara svog kraja.

menddra 2

Na pet kilometara od Ulcinja, na poluostrvu Mendri, na južnom ulazu u uvalu Valdanos, od 1886. godine postoji svjetionik.

medje ilija 2

Naš sugradjanin Ilija Vukotić cjeneći rad predaka i značaj suvomedja, ovog ambijentalnog mediteranskog imagea, obnovio je na svom imanju urušene suvomedje.

plod oliv 2

Stara maslina je svojim obilnim rodom ove godine obradovala barske maslinare posebno članove Društva maslinara Bar koji se uz ugovor sa Kulturnim centrom Bar od proljeća i formalno brinu o njoj.

fortitudde

Kulturno-istorijski sadržaji Starog grada Bara i aktivnosti Opštine Bar na projektu prekogranične saradnje FORTITUDE predstavljeni su na konferenciji održanoj na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku.

ollivv

Stručne službe Biotehničkog fakultate u saradnji sa Upravom za bezbjednost hrane i fitosanitarne poslove su na području Bara i Ulcinja na šest lokacija postavile klopke za kontrolu brojnosti muve masline.

ploče 2

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom raspisalo je tender za zakup jedne od najprofitabilnijih plaža na crnogorskoj obali - plažu Ploče na rtu Platamuni.

Posljednje vijesti

Thumbnail Mladić A.B. (23) iz Tuzi zadobio je povrede opasne po život dok se sunčao na plaži u Kručama,...
Više u kategorijama: Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

Jedro baner huppe

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar