krov

Stručne ekipe Doo vodovod i kanalizacija kroz kontrolu i detekciju nelegalno priključenih potrošača identifikovale 15 nelegalnih korisnika i protiv njih su primjenjene mjere isključenja sa vodovodne mreže i podnošenja krivične prijave protiv tih lica.

nto cg 2

Sezona u Crmnici, Virpazru na Skadarskom jezeru počinje ranije nego na pjeni od mora.

drina

U hladnoj vodi sto Tara I Piva zajedno sa istopljenim snijegom sastavljaju i prave krivudavu Drinu ronioci sutomorskog “Octo tima” I NVO “Čisto More” na poziv gradjana grada Višegrada pošli su da pomognu sa akcijom vadjenja potonulog broda u rijeci Drini .

prolecce 1

Kao pozdrav proljeću , Odred izviđača "Jadran" iz Bara organizovao je tradicionalni pohod na Vrsutu .

ukleve 10

Sadržajna ponuda i domaćinska dobrodošlica na Festivalu vina i ukljeve u Virpazaru tradicija je koja crmničkom kraju daje pečat orginalnosti.

toob 2

U Virpazaru u toku XXII tradicionalni Festival vina i ukljeve u organizaciji MZ Crmnica, NVO Dani Skadarskog jezera, uz podršku TO Bar, Udruženja vinara i vinogradara Crmnice, a pod pokroviteljstvom Opštine Bar.

ukall 1

Festival vina i ukljeve u Virpazaru, nakon više odlaganja, biće održan ovog vikenda , 23. i 24. Marta.

feri du

Ugovor o međusobnoj saradnji za 2019. potpisali su u petak izvršni direktor “Barske plovidbe” Tihomir Mirković i predsednik Uprave “Jadrolinije” iz Rijeke David Sopta na osnovu kojeg će feribot "Dubrovnik“ sezonski povezivati crnogorsku i italijansku obalu .

japann 1

Polovinom marta organizovana grupa turista iz Japana stigla je u Crnu Goru a u programu putovanja su vjerski objekti, prevashodno posjeta manastiru Ostrog.

vodich 1

Kad čovjek voli posao koji radi ne broji godine, ni života, niti staža.

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 

djokic

 baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro

 

baneb reklama

 

djokic

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

 

 

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti