mil plam 4

Crmnički običaji za Badnje veče i Božić snimani su u kući i na guvnu porodice M. Plamenac u Boljevićima.

ustanak 3

Da li je to bio “Biciklistički ustanak u Crnoj Gori” oko Doma kulture, ili po dramskom tekstu Zorana Kopitovića „Muzej biciklističkog ustanka u Crnoj Gori“,ne sjećam se.

ll lonac

Međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika ”Nekazano” kalendarsku 2020. god obelježilo je plodnim stvaralaštvom i izdavaštvom.

zena

Dokumentarni film autora Željka Milovića.

papa papa 7

Svečanim događajem u Baru, u kom je prije dvije decenije počela magična priča o baletskoj umjetnosti u Crnoj Gori, obilježen je jubilej 20 godina igre i otvorene su nove prostorije Baletske škole “Princeza Ksenija”.

rems ru

U prevodu Sergeja Džube, pjesma Jelena našeg pjesnika i slikara akademika Igora Remsa, po preporuci ukrajinskog Ministarstva obrazovanja i nauke objavljena je u novom ukrajinskom udžbeniku za sedmi razred.

agrega

U organizaciji međunarodnog udruženja književnih stvaralaca i umjetnika “Nekazano” iz Bara objavljena je knjiga ljubavne poezije “Ageratum” – autorke Maje Nikolić.

udcg 1

Petnaesta samostalna izložba slika, akademskog slikara iz Bara Dalibora Dada Ćetkovića, pod nazivom "Antares" 11.11.2020. na Dan Univerziteta Donja Gorica otvorena je u galeriji ove ugledne ustanove.

perfo 2

Nedeljna šetnja.

canka buk

Izašla je iz štampe  knjiga na crnogorskom I albanskom jeziku „Interkulturalni prikazi – Ulcinj i Bar“ novinara i publiciste iz Ulcinja Mustafe Canke.

Posljednje vijesti

Thumbnail Luka Bar će, prema preliminarnim rezultatima, prošlu godinu završiti sa profitom od 1,5 miliona...
Više u kategorijama: Obale  Sport  Info  

jedro opstina bar

Jedro 320x250

cerovo iskra

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

AD template klikom do plaze 1

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

professional partners

djokic

Logo MPF

tobar