policij

U susret danu unutrašnjih poslova /2. Oktobar/ službenici CB Bar sa zamjenikom komandira stanice policije Vladimirom Bakovićem, po tradiciji  bili su dobrovoljni davaoci krvi.

mikull 3

U mjestu Lizala iznad sela Mali Mikulici,pripadnici Službe zaštite su danas oko 13 sati i 30 minuta, uz pomoć Direktorata za vanredne situacije, ugasili požar koji je sinoć u 0.30 časova izbio na nepristupačnim obroncima Rumije.

dnzz

U Domu zdravlja Bar u toku je niz aktivnosti koje nakon rješavanja infrastrukturnih problema, osposobljavanja kadra i uvođenjem novih usluga u sistem primarne zdravstvene zaštite, znatno unaprijedjuju rad ove ustanove.

pollje

Zaposleni u Sektoru za održavanje zelenih površina, Komunalnog preduzeća Bar nastavili su orezivanje prebujalog zelenila koje remeti saobraćajno-pješačku komunikaciju, a izlazi sa privatnih placeva.

ekipa

Izviđački odred “Jadran” je školsko - izviđačku godinu za svoje članove započeo na Lovćenu zajedno sa 300 mladih izviđača iz Crne Gore .

vodii 1

Društvo maslinara Bar održaće prezentaciju “Vodiča za poznavanje maslinovog ulja” u utorak 17.09.2019. godine sa početkom u 19 časova u Dvorcu Kralja Nikole u Baru.

maserr

Barska policija uhapsila je suprugu masera I.S. zbog sumnje da je ubila muža čije je tijelo pronađeno u nedelju posle podne u iznajmljenom stanu u centru Bara, potvrđeno je Jedru u policiji.

par

Nasilna smrt masera I.S. iz Kazahstana, pod  nerazrješenim okolnostima šokirala je Barane.

kombi polic

U kući gdje je živio kao podstanar sa suprugom, danas je oko 17 časova smrtno stradao I.S. državljanin iz Kazahstana.

kurgas

Danas je na zidu kraj šetališta osvanuo grafit „Stop bušenju Jadrana“.

Posljednje vijesti

Thumbnail U susret danu unutrašnjih poslova /2. Oktobar/ službenici CB Bar sa zamjenikom komandira stanice...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb reklama

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar