co parola

U posljednja 24 sata završene su analize 749 PCR testova na koronavirus od kojih je 296 bilo pozitivno, saopšteno je danas iz Instituta za javno zdravlje.

dobili bicikle 2

Posljednjeg dana kampanje „Evropske nedelje mobilnosti“ koji se obilježava kao Međunarodni dan bez automobila, Opština Bar je nagradila pobjednike omladinskog konkursa o održivom saobraćaju „Filmom kroz grad“.

Desktop Computer

Otvorio lažni FB profil i devojčicama tražio fotografije neprimjerene sadržine.

Mladen Djuricic ViK

Smanjena izdašnost izvorišta uslovila je da D.O.O. Vodovod i kanalizacija Bar uveća količinu vode koja se preuzima iz sistema Regionalnog vodovoda, na odvojku rezervoar Šušanj II sa 50 na 70 sekundnih litara.

crvena zgrada

Zbog hitnih radova na hidrotehničkim instalacijama 22.09.2020 godine došlo je do prekida u vodosnabdjevanju potrošača u ulici Španskih Boraca i ulici Knjeginje Zorke u naselju Ilino ispod pruge.

klappa

Ženski sastav „Alata“ i muški kvartet „Lanterna“ nastupili su u okviru večeri klapa „Barskog ljetopisa“.

pijacca

Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe za avgust ove godine iznosila je 641,8o eura, saopštila je Uprava za statistiku MONSTAT.

vatra mrak 2

Naš saradnik javlja da se noćas pojavio požar iznad Sutomora .

dromaderrr

Požar koji je juče kasno po podne zahvatio rastinje I tršljake u blizini Virpazara bio je lokalizovan ali se uslijed vjetra ponovo rasplamsao, pa je dodatno angažovana i avio jedinica Direktorata za vanredne situacije.