djeloshaj nik

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj saslušan je danas, zbog krivične prijave protiv njega za pozivanje na otpor.

patrolla

Državni sekretar u Minsitarstvu finansija i socijalnog staranja Janko Odović kazao je da je Vlada juče odlučila da pooštri kontrolu sprovođenja mjera.

hittna

U martu će se izvršiti jednokratna isplata svim zdravstvenim radnicima koji su direktno uključeni u borbu protiv kovida od 250 eura, kazao je Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

dr Dean Jovicevic

U barskoj COVID bolnici umro je doktor Dean Lukin Jovićević.

co parola

Prijavljen je oporavak kod 480 pacijenata.

Obilazak lokacije

Opština Bar pozdravlja odluku Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta o odabiru lokacije koju je predložila 2019 za izgradnju dječjeg vrtića u Baru.

grafik

Zemljotres magnitude 6,2 pogodio je danas centralnu Grčku, javile su agencije.

bar kod avi so

Lokacija za vrtić u Baru je pronađena angažovanjem Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, a u dogovoru sa lokalnom upravom Opštine Bar i predstavnicima građanske inicijative „Držati uspravno“.

vakcin kina

Vakcine su u prostorijama Montefarma dočekali ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović i ambasador Kine u Crnoj Gori Liu Đin

infektivno u baru

Zdravstvene vlasti danas bi mogle saopštiti  nove mjere za suzbijanja širenja koronavirusa.