str

Najuspješnim studentima dodeljene stipendije za ovu studijsku godinu.

mirovic 3

Danas je na Mirovici svečano otvoren XXXIII Festival dječijeg stvaralaštva i stvaralaštva za djecu “Susreti pod Starom Maslinom”.

zast

Donijeta Odluka o laureatima ...

maricca

Policija u Baru podnijela nadležnom sudu za prekršaje zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv I.D. (64) iz Republike Albanije zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

palatt 1

Adaptacija prostorija za potrebe uspostavljanja “Creative Huba” u Baru počinje narednih dana, nakon što je Uprava javnih radova potpisala ugovor sa preduzećem “Euromont stil” iz Podgorice.

naslov s

U organizaciji MZ Ostros, pod pokriviteljstvom Opštine Bar i Turističke organizacije Bar, a u sklopu programa povodom obilježavanja Dana Opštine – 75 godina od oslobođenja, održana je u subotu I nedjelju XIII „Koštanijada“.

koncc 2

Večeras, /nedelja.17 Novembar / u Sali Doma kulture u Baru održaće se donatorski koncert sa početkom u 19 časova.

2

Ne čekajmo prilike, stvorimo ih zajedno!

doccek

Turistička organizacija Bar predstavila je program dočeka Nove 2020. godine u Baru na konferenciji za medije u organizaciji NTO CG, Ministarstva održivog razvoja i turizma, a uz podršku Ambasade Crne Gore u Beogradu.

nec dž 1

U JU Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi Bar realizovane su dvije interaktivne radionice sa segmentima anketnog istraživanja u okviru različitih međunarodnih projekata.