dedici

U gornjošestanskom selu Dedići završavaju se radovi na sanaciji Župnog doma koji predstavlja veoma značajan kulturno-istorijski objekat u ovom kraju i višestruke je namjene.

pravasi

Povodom obilježavanja 10. decembra, Međunarodnog dana ljudskih prava i jubileja 70. godina od usvajanja Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima, nastavni aktiv pravne grupe predmeta sa učenicima odjeljenja II-3 JU Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole Bar u sali Zavičajnog muzeja održao je javni čas.

fotke 11

Danas je počela osma sjednica Skupštine opštine Bar na kojoj su 23 tačke dnevnog reda.

kalamperi

Kompanija ,,Kalamper D.O.O.” je za svoje poslovne partnere i prijatelje organizovala svečanu večeru u ,,Kalamper Hotel & SPA”, kako bi zajedno proslavili još jednu uspješnu poslovnu godinu.

Večeri su prisustvovali gosti iz svih sektora privrede, lokalne i državne uprave, kao i drugi.

Elvir Kalamperović je pozdravio goste i prenio utiske o uspješnoj 2018toj godini, kao i prezentovao planirane projekte za 2019. godinu. Zahvalivši se svim prisutnima na dobroj i uspješnoj saradnji i poželio mnogo uspjeha i poslovnih projekata u budućem periodu.
Kompanija ,,Kalamper” je prepoznata kao društveno odgovorna, te je u prošloj godini donirala oko 48.000 eura. Jedna od najvažnijih donacija je izgradnja kuće Mašanovića u Crmnici, u saradnji sa ostalim privrednicima grada Bara, gdje je kompanija Kalamper bila pokretač i najveći doantor. Podrška KK Mornar, organizacija manifestacije Dani Mrkojevića, razne donaciej kroz Udruženje privrednika Bara, kao i Rotary cluba Bara.

,,Kalamper D.O.O.” kao glavni adut i ključ svog uspjeha navodi slogu, istrajnost i jednoglasnost prilikom odlučivanja i rada kako unutar porodice koja je temelj svega, a tako i unutar organizacijske šeme firme. Jedan od najznačajnijih faktora za uspjeh preduzeća su zaposleni, kojih je osnivanjem firme bilo dvoje, a sada ta cifra dolazi do 166 tokom čitave godine. Taj broj se u periodima sezone povećava i ima tendenciju rasta svake naredne godine.

Planirane su brojne investicije u narednom periodu: izgradnja stambenog objekta na Velikom pijesku, površine 4 000 m2, kao i završetak investicionog kupališta u vrijednosti od 280 000 eura, na lokaciji između ,,Apartmana Kalamper” i hotela “Ruža vjetrova”.
Kompanija ,,Kalamper D.O.O.” se bazira na odgovornom upravljanju, kao i održivom razvoju. ,,Nosioci smo brojnih sertifikata i priznanja čime podižemo svijest društveno odgovornog poslovanja i pokazujemo konstantnu težnju ka unapređivanju naše ponude i usluge“, kako je kazao Kalamperović u svom obraćanju gostima.
Očekivani promet do kraja 2018. godine iznosi 20 miliona eura, što podrazumijeva preko 3,5 miliona eura obračunatog PDV-a.

Kompanija ,,Kalamper D.O.O.” se može pohvaliti činjenicom da se od 2013. godine nalazi na “bijeloj listi” velikih poreskih obveznika. Takođe se našla u publikaciji 100 najvećih firmi u Crnoj Gori.

 

Hram 1

U organizaciji Crkvene opštine Bar i Srpskog kulturnog društva Slovo Ljubve iz Bara realizovana je humanitarna akcija u kojoj je obezbijeđena donacija brašna od 25 tona za narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji.

petarda

Petarde su nažalost sastavni dio Novogodišnjih praznika i prvenstveno opasna dječja zabava na ulicama grada.

vukic dj

Regionalni vodovod za 11 mjeseci ostvario dobit od 2.4 miliona eura.

ssnp

U Baru je, u skladu sa odlukama Glavnog odbora održana Izborna konferencija SNP za ovaj grad.

meljava

U dokumentu Ministarstva ekonomije Program geoloških istraživanja od interesa za Crnu Goru objavljen višegodišnji projekat koji se odnosi na dvije značajne vrste nemetaličnih mineralnih sirovina široke primjene: tehničkograđevinskog kamena, te šljunka i pijeska glacijalnog i glaciofluvijalnog porijekla.

CB

Službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta nadležnom tužiocu u Baru podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv N.B. (53) iz Republike Srbije sa privremenim boravkom u Crnoj Gori, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo utaja poreza i doprinosa.

red plovidbe

Jedro 320x250

Baner Tomić 1

 emporio

baneb reklama

regionalni vodovod novi

 

baneb jedro

 Svetionik logo glavni

 optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro


emporio junior

pascuci 320

F radio bočni

 optotim nova adresa 320 

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Mornar u pretposljednjem kolu „D“ grupe Evrokupa dočekuje Skajlajners.
Više u kategorijama: Sport  Obale  Art  Info  

baneb reklama

 

emporio

Svetionik logo glavni

 Baner Tomić 1

baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

optotim nova adresa 320

baner Adria

emporio junior


JPMD 320

Adria

pascuci 320

F radio bočni

 pascuci 320

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti