russ 2

Na raskrsnica Bulevara Petrovića i Bulevara revolucije danas oko 18.20 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila.

ijz žut

Od jučerašnjeg presjeka u Crnoj Gori u posljednja 24 sata registrovano je 520 novih slučajeva virusa korona, a oporavilo se 645 pacijenta.

djurovic cerovo 1

Đurović o odluci Krivokapića: Mogao me ranije obavijestiti, ja sam ozbiljan čovjek i nema potrebe da se bilo ko igra sa mnom.

tun sozina

Saobraćaj u tunelu Sozina je bio u prekidu sinoć od 20:45 do ponoći zbog dojave o ekplozivnoj napravi

izborri

“Blagosloveni narode Crne Gore danas saopštavam konačna imena sastava nove vlade”.

bolnica interno

Porodice pacijenata koji su hospitalizovani na Covid odjeljenju Opšte bolnice u Baru o zdravstvenom stanju pacijenata mogu dobiti informacije na broj telefona 068 609 777.

kola u sumi

Podsjećamo građane da je Naredbom o izmjenama Naredbe za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja novog korona virusa, propisano, da će se zabrana putničkog međugradskog saobraćaja realizovati u vremenu od petka u 19 časova, do ponedjeljka u 05 časova.

open tv 1

Uprava Opštine Bar se angažovano bavi poslovima koji su joj u nadležnosti i o tome javno i blagovremeno obavještava građane Bara i svu zainteresovanu javnost, uključujući i medije,saopšteno je iz Opštine Bar.

pol potpis

Pomoćnik direktora za Sektor granične policije Vesko Damjanović juče je sa oficirom za vezu Savezne policije Njemačke Florian Wedekind potpisao Protokol o primopredaji donacije, u korist Sektora granične policije, opreme vrijedne oko 430.000 eura.

sestra mercedes

U Đakovu, Hrvatska, 25 novembra preminula sestra Mercedes – časna sestra koja je pune 32 godine radila u laboratoriji barske bolnice.