vrh rumije

Danas meteo služba predvidja promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz rijetku pojavu kratkotrajne nestabilnosti.

camac

Međunarodna jedriličarska regata “Regata mladosti” u organizaciji Jedriličarskog kluba “Latinsko jedro – Marina Bar” starta u barskom akvatorijumu danas u 12 sati (subota).

vucevic

Nikola Vučević, crnogorski košarkaški superstar, završio je odličnu sezonu u Orlandu ,pa je iz Floride stigao sa porodicom u Bar I došao da uživo gleda duel tima iz svog grada i ekipe Budućnosti čiji je igrač nekada bio.

pol kombi

Službenici Uprave policije su lišili slobode Z.Ž. punoljetno lice, crnogorskog državljanina, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo obljuba sa djetetom na štetu dvanaestogodišnje djevojčice.

don kihote

Trideset drugo izdanje festivala “Barski ljetopis” podariće pozorišnoj publici veliku produkciju inspirisanu jednim od remek- djela španske i svjetske književnosti.

alekss 1

Kada na Instagramu naiđete na profil Aleksandre Radoman, poznatije  kao „aleks_books_and_cooks“, prvo ogladnite-napisala je novinarka Bojana Kontić.

plakatttob

Akcija je u toku......

 

horizontalni garden

zastavve

Dan nezavisnosti.

zast bar

Ministarstvo rada i socijalnog staranja saopštilo je da će povodom predstojećeg državnog praznika Dana nezavisnosti Crne Gore neradni dani biti utorak i srijeda.

vilkomen 1

U Osnovnoj školi ,,Blazo Jokov Orlandić" u Baru održano je sedmo medjunarodno takmičenje iz stranih jezika u organizaciji Njemačko-austrijskog centra Willkommen, u okviru projekta ,, Znanjem kroz Evropu".

Posljednje vijesti

Thumbnail Jedrilicarski klub "Latinsko jedro" organizovao je danas u barskom akvatorijumu Regatu mladosti .
Više u kategorijama: More  Sport  Info  Sport  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar