Biram Bar12

Nastavljajući svoje susrete sa grupama birača i strankama kojima je lokalna politika na prvom mjestu, delegacija Biram Bar: Radomir Novaković Cakan, predsjednik, Ljubiša Tadić, sekretar i odbornici Biram Bar u SO Bar Stevo Novaković i Irina Dabović, kao i član Borda direktora Vodovoda Ljubomir Vukoslavčević, sastala se sa grupom birača "Šule i Mikan sa građanima za Kolašin" iz Kolašina, koje su predstavljali Milan Đukić, predsjednik SO Kolašin, Nemanja Bulatović, odbornik SO Kolašin, kao i pravnici Mladen Šuković i Božidar Pižurica.

SECI

Nezapamćen početak izgradnje jednog objekta u Baru – i to vrtića.

poete

Međunarodno udruženje književnih stvaralaca „Nekazano“posle veoma uspješne 2018. god. započinje ovu godinu veoma aktivno.

policija

Službenici CB Bar priveli su jutros četiri lica koja su jutros protestovala zbog sječe čempresa u dvorištu Gimnazije.

50458347 289034365148000 3100508170536091648 n

Počela sječa čempresa u dvorištu Gimnazije Niko Rolović na lokaciji gdje je planirana izgradnja vrtića u Ulici Mila Boškovića.

brojilo

Zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži bez struje će sjutra više sati biti područje kod Đokvučića i djelovi Sutomora, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

BBB

Predstavnici Biram Bar i Grupe birača "Šule i Mikan sa građanima za Kolašin " sastaće se u četvrtak 17. januara 2019.g u 12h u prostorijama stranke Biram Bar, zgrada Opštine Bar.

nvoo

Javni konkurs za raspodjelu sredstava za projekte I programe nevladinih organizacija za 2019. godinu, koji je raspisala Opština Bar možete pogledati na linku http://bar.me/wp-content/uploads/2019/01/Javni-Konkurs-za-raspodjelu-sredstava-za-projekte-i-programe-nevladinih-organizacija-za-2019.pdf.

radovi

Na magistralnom putu Bar-Ulcinj,kroz naselje Tomba, saobraćaj se zbog infrastrukturnih radova pored magistrale i u toj arei još uvjek obavlja jednom saobraćajnom trakom.

jaddran 4

U sklopu odredskog projekta koji se odnosi na jačanje skautskog pokreta i uključivanje što više mladih u skautizam članovi Izviđačkog odreda "Jadran" su od 8. do 14. januara boravili na godišnjem zimovanju i Zimskoj školi skautizma na Zlatiboru .

ViM BANER

Jedro 320x250

Baner Tomić 1

 emporio

baneb reklama

regionalni vodovod novi

 

baneb jedro

 Svetionik logo glavni

 optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro


emporio junior

pascuci 320

F radio bočni

 optotim nova adresa 320 

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Nastavljajući svoje susrete sa grupama birača i strankama kojima je lokalna politika na prvom...
Više u kategorijama: Info  Art  Info  

baneb reklama

 

emporio

Svetionik logo glavni

 Baner Tomić 1

baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

optotim nova adresa 320

baner Adria

emporio junior


JPMD 320

Adria

pascuci 320

F radio bočni

 pascuci 320

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti