v pesak

Na Velikom Pijesku u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u petak oko podneva, oštećena su tri automobila koje su koristili novinari iz regiona.

U policiji ističu da nije bilo nikakve namjere već je riječ o saobraćajnoj nezgodi u kojoj nema povrijeđenih. 

-Tri automobila koje koriste novinari su bila parkirana na Velikom Pijesku. Vozilo, stranih registarskih oznaka koje je prolazilo pored parkiranih automobila, iste je zakačio i nanio manju materijalnu štetu. Policija radi na identifikaciji vozača koji je oštetio tri vozila, kazali su u barskoj policiji.

Pojedini portal su prenijeli vijest da je na Velikom Pijesku u petak napadnuta grupa novinara iz Srbije, što su u policiji negirali objašnjavajući da se radi o saobraćajnom incidentu.

-Niko nije povrijeđen, ističu u policiji

U ime domaćina studijskoj grupi, direktor Turističke organizacije Bar Emil Kukalj je potvrdio da su novinari u posjeti Baru.

-U maniru dobrih domaćina, tradicionalno Turistička organizacija Bar ugosti tokom godine više grupa novinara iz zemalja regiona, kao i drugih država sa ciljem da im predstavimo potencijale barske rivijere i zaleđa, kulturno-istorijske znamenitosti, sadržajnost ponude, kazao je Kukalj koji je takođe, istakao da niko od novinara nije povređen.

-Težimo da se turisti, naši gosti, osećaju lijepo i uživaju na barskoj rivijeri,i ponesu najljepše utiske iz Bara, kazao je Kukalj

B.Dabić

Posljednje vijesti

Thumbnail U Domu zdravlja Bar u toku je niz aktivnosti koje nakon rješavanja infrastrukturnih problema,...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb reklama

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar