v pesak

Na Velikom Pijesku u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u petak oko podneva, oštećena su tri automobila koje su koristili novinari iz regiona.

U policiji ističu da nije bilo nikakve namjere već je riječ o saobraćajnoj nezgodi u kojoj nema povrijeđenih. 

-Tri automobila koje koriste novinari su bila parkirana na Velikom Pijesku. Vozilo, stranih registarskih oznaka koje je prolazilo pored parkiranih automobila, iste je zakačio i nanio manju materijalnu štetu. Policija radi na identifikaciji vozača koji je oštetio tri vozila, kazali su u barskoj policiji.

Pojedini portal su prenijeli vijest da je na Velikom Pijesku u petak napadnuta grupa novinara iz Srbije, što su u policiji negirali objašnjavajući da se radi o saobraćajnom incidentu.

-Niko nije povrijeđen, ističu u policiji

U ime domaćina studijskoj grupi, direktor Turističke organizacije Bar Emil Kukalj je potvrdio da su novinari u posjeti Baru.

-U maniru dobrih domaćina, tradicionalno Turistička organizacija Bar ugosti tokom godine više grupa novinara iz zemalja regiona, kao i drugih država sa ciljem da im predstavimo potencijale barske rivijere i zaleđa, kulturno-istorijske znamenitosti, sadržajnost ponude, kazao je Kukalj koji je takođe, istakao da niko od novinara nije povređen.

-Težimo da se turisti, naši gosti, osećaju lijepo i uživaju na barskoj rivijeri,i ponesu najljepše utiske iz Bara, kazao je Kukalj

B.Dabić

Posljednje vijesti

Thumbnail Na veoma frekfentnoj raskrsnici kod supermarketa Voli u Baru došlo je do istakanja nafte iz...
Više u kategorijama: Info  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar