Čistoća Bara zavisi od gradjana

otpadd

U poslednjih nekoliko sedmica svedoci smo da su ekipe Komulnane službe Bara svakog dana na terenu.

Maksimalno ulažu napor da nam grad bude uređeniji , bolja javna higijene , više kvalitetnog zelenila,kao i odvoz smeća uredniji.

Da bi njihov napor urodio plodom i bio dugotrajniji, neophodna je i pomoć svih ljudi koji žive ili dolaze u Bar.

Pokrenuta akcija “Naš Bar- čist grad” I građanski aktivizam, sveže ideje i savesno postupanje prema životnoj sredini već daju dobre rezultate

travnjak

Gradjanima se saopštenjem obratila Komunalna služba DOO Komunalne djelatnosti:

Obavještavamo građane da ukoliko imaju potrebu za odlaganjem kabastog otpada (biootpad-grane , građevinski materijal , stari namještaj , bijela tehnika i ostalo ) , postupe shodno Odluci o komunalnom uređenju grada (Službeni list-Opštinski propisi 23/07) i Članu 52. DOO „Komunalne djelatnosti“ kome su povjereni poslovi održavanja čistoće će po vašem pozivu (radnim danima na broj 030/312-479 ili 311-418 ), na organizovan način dogovoriti dinamiku preuzimanja otpada i uslugu izvršiti brzo i efikasno.

Na ovaj način izbjeći ćete kaznene odredbe shodno pomenutoj Odluci i dati svoj doprinos u cilju ukupnog komunalnog uređenja i zaštite javnih površina na prostoru našeg grada.

Takođe , obaviještavamo građane da je DOO “ Komunalne djelatnosti” Bar u proteklom periodu izvršilo uklanjanje kabastog otpada na području prigradskih naselja .Ove aktivnosti su sprovedene iz razloga uređenja lokacija u sklopu priprema za turističku sezonu.Sakupljeni i odvezeni otpad je otpad koji se na nesavjestan način odlaže na lokacijama gdje su postavljene posude za odlaganje kućnog otpada.

I pored naših napora i poziva prema građanima da na organizovan način u saradnji sa našim Društvom organizujemo odvoz ovih vrsta otpada , neznatan broj građana je uvažio naše pozive.

urban radio

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar