polismen

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući mjere i radnje u ciju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, rasvijetlili dva krivična djela razbojništvo koja su počinjena u prethodnom periodu i devet teških krađa.

Osumnjičeni je lišen slobode.
Naime, službenici Centra bezbjednosti Bar su lišili slobode S.S. (26) iz Bar zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva razbojništva u Sutomoru 2011. i 2012. godine. On je kako se sumnja, jedno krivično djelo počinio 2011. godine na način što je uz prijetnju pištoljem od radnice marketa zahtijevao da mu preda pazar nakon čega ju je udario i otuđio novac u iznosu od 550 eura. Drugo krivično djelo, S.S. je kako se sumnja, počinio na način što je ušao u unutrašnjost benzinske pumpe maskiran i uz prijetnju pištoljem zahtijevao da mu zaposleni radnici predaju pazar a kojom prilikom nije ništa otuđio. S.S. je lišen slobode i priveden je nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo.
Osim toga, službenici Centra bezbjednosti Bar su preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja više krivičnih djela imovinskog kriminaliteta na barskoj rivijeri, lišili slobode B.D. (24), S.Š. (23) i M.Š. (18), sva lica iz Republike Srbije, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila devet krivičnih djela teška krađa. Oni su, kako se sumnja, od 10. do 12. juna ove godine boraveći na području Bara, na kupalištima počinili ova krivična djela na način što su koristeći nepažnju oštećenih lica otuđivali njihove lične stvari, mobilne telefone i novac. Takođe, oni su, sumnja se, na području Sutomora upotrebom podesnog provalili u jedan apartman i izvršili premetačinu i otuđili garderobu, pokućstvo i novac. Osumnjičena lica su uz krivičnu prijavu privedena nadležnom tužiocu.

Posljednje vijesti

Thumbnail U Domu zdravlja Bar u toku je niz aktivnosti koje nakon rješavanja infrastrukturnih problema,...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb reklama

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar