Novogodišnja ponuda Bara predstavljena u Trebinju

Press Trebinje

Danas je u hotelu „Central Park“ na Trebinju održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen program dočeka Nove 2019. godine u Baru i drugim gradovima u Crnoj Gori.

TO Bar je bila organizator ove konferencije na kojoj su brojni predstavnici medija i lokalnih turističkih agencija upoznati sa novogodišnjim programima i aranžmanima. Na konferenciji su bili prisutni predstavnici „Glasa Trebinja“, „Lokoportala“, „HP Media Group“ „Radio Trebinja“, „Herceg TV“, „Korona radio“, „RTRS“, „Dnevnog Avaza“, „BN TV“, „Alternativne TV“ i dr., kao i turističkih agencija „Herc Travel“ i „Ubla Tours“. Prezentaciji je prisustvovao i direktor Turističke organizacije Trebinja Marko Radić koji je pružio podršku u organizaciji nastupa.

emill 1
Direktor TO Bar, Emil Kukalj je prisutne upoznao sa kompletnim novogodišnjim programom i pozvao Trebinjce da predstojeće praznike provedu u Baru, a nakon konferencije za medije dodijeljene su i nagrade za novinare u saradnji sa turističkom privredom. Hotel Adria iz Šušnja je za ovu priliku obezbijedila trodnevni aranžman, a akciji su se pridružile i kolege iz drugih gradova.

mediji tr
Na konferenciji su osim Bara svoju ponudu predstavile LTO Budve, Kotora, Tivta, Herceg Novog, Podgorice, kao i predstavnici Montenegro Stars Hotel Group, Lazure Hotel & Marina i hotela Light House.
Osim u Trebinju, novogodišnji program je u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i lokalnim turističkim organizacijama Budve, Herceg Novog, Podgorice, Kotora i Tivta predstavljen i u Beogradu, Sarajevu i Dubrovniku.

 

Alegra dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar