Ckn9

Lista "Biram Bar" reagovala je na saopštenje koalicije Bar za 21 vijek Banović: Vrijeme je da se neke stvari nazovu pravim imenom

Prenosimo ga integralno:

"Moglo bi se iz mnogo uglova analizirati saopštenje 3D koalicije, kako u Crnoj Gori zovu Demokrate i URA, pošto su njima rekli mnogo više o sebi nego ikada do sada.

1. 3D koalicija je mogla da pronađe i nekog drugog da govori o promjeni stranaka, a ne bivšeg policajca Veljka Banovića. Koliko je građanima Bara poznato, on je do sada bio u Pokretu za Promjene, odatle je prešao u POZITIVNU CG a odatle u URA.

2. 3D koalicija i njihovi eksperti koji govore kroz usta bivšeg policajca Banovića koji je promjenio 3 stranke, mogli su da pročitaju bolje Statut opštine Bar jer u članu 54. a) stav dva piše: Skupština može odlučiti da predsjednik Skupštine funkciju obavlja profesionalno.
Ukoliko nisu u stanju da pročitaju i protumače običan član Statuta – kako će i sa kojim ljudima voditi grad, ukoliko se budu pitali. Možda upravo zbog toga što umiju da pročitaju samo jedan stav nije još promjenjen gradonačelnik Budve iako se 3D koalicija na to obavezala Ugovorom.

3. 3D koalicija kroz usta bivšeg policajca Banovića koji je promjenio 3 stranke kaže: "Biram Bar predlaže konkretne ideje, jer nemaju vremena za 3D animacije i tako dalje i tome slično". Tačno gospodo – nemamo vremena kao vi za crtanje crteža – neko mora i da radi.

4. 3D koaliciji kroz usta bivšeg policajca Banovića koji je promjenio 3 stranke smeta što Novaković daje svoju platu u dobrotvorne svrhe. Možda su prije toga trebali da nam saopšte koliko su oni izdvojili za dobrotvorne svrhe. Od njihovih predsjednika pa do funkcionera u Baru. Možda su pare potršili na štandove, bilborde, skupe programe, koka-kole, plastične čaše, balone i 3D animacije.

5. 3D koalicija na kraju svog pamfleta kroz usta bivšeg policajca Banovića koji je promjenio 3 stranke kaže: Ovom prilikom nećemo previše o DPS-u jer se već sve dobro zna.

6. 3D koalicija bi trebalo da zna i da je vrijeme pokazalo da su sve prethodne stranke u kojima je bio bivši policajac Banović nestale, a da je on uvijek uspješno pronalazio novu u kojoj bi našao uhljebljenje", navodi se u reagovanju koje je dostaila press služba liste "Biram Bar".

red plovidbe

Jedro 320x250

Baner Tomić 1

 emporio

baneb reklama

regionalni vodovod novi

 

baneb jedro

 Svetionik logo glavni

 optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro


emporio junior

pascuci 320

F radio bočni

 optotim nova adresa 320 

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Tradicionalni 15. Memorijal “Danilo – Dano Delibašić” u fudbalu, održan je u nedjelju, 09....
Više u kategorijama: Sport  Info  Art  Obale  

baneb reklama

 

emporio

Svetionik logo glavni

 Baner Tomić 1

baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

optotim nova adresa 320

baner Adria

emporio junior


JPMD 320

Adria

pascuci 320

F radio bočni

 pascuci 320

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti