Zakazana završna izborna konvencija DPS-a

sastanak dps

"Nakon izvanrednog rezultata na predsjedničkim izborima na kojima je kandidat DPS-a Milo Đukanović, osvojio 11.370 glasova, na sjednici je, između ostalog, zaključeno da se sa optimizmom očekuje provjera povjerenja građana 27. maja", sopšteno je iz OO DPS Bar.

"Na sjednici kojom je ispred Predsjedništva partije predsjedavao koordinator - Branimir Gvozdenović, prisustvovali su predsjednica OO DPS Branka Nikezić, predsjednik Opštine dr Zoran Srzentić, potpredsjednik Opštine i nosilac liste Dušan Raičević, članovi Izvršnog odbora partije, kao i svi predsjednici i koordinatori Mjesnih odbora sa teritorije opštine Bar.

Analizirano je trenutno stanje i potencijali za još kvalitetnije donošenje političkih odluka. U tom pravcu, podijeljeni su jasni zadaci za dalji terenski rad i unaprijeđenje komunikacije sa građanima u susret lokalnim izborima koji su od nemjerljivog značaja za nastavak politike razvoja opštine i unaprijeđenja kvaliteta života za sve stanovnike Bara.

Takođe je odlučeno da će se nakon sinošnjeg, izuzetno dobro organizovanog koktela u Dvorcu Kralja Nikole, 25. maja, u Domu kulture, održati završna izborna konvencija, kojoj će prisustvovati i zamjenik predsjednika DPS-a, Duško Marković", saopšteno je iz Službe za informisanje OO DPS BAR.

 

Luka Bar unutrašnji baner

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar