bar dpss 6

Opštinski odbor DPS Bar sinoć je, ispred Dvorca Kralja Nikole, ogranizovao koktel povodom pobjede predsjedničkog kandidata Mila Đukanovića na predsjedničkim izborima održanim 15. aprila. 2018. godine.

Koktelu je prisustvovalo preko 1.000 građana i građanki Bara, kojima su uz prigodan muzički program predstavljeni kandidati za odbornike Opštinskog odbora DPS Bar.

Na koktelu su govorili novoizabrani predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, predsjednik Opštine Bar dr Zoran Srzentić, predsjednica OO DPS Bar Branka Nikezić, i nosilac liste na predstojećim izborima Dušan Raičević. oktelu je ispred Predsjedništva DPS-a prisustvovao i koordinator OO DPS Bar Branimir Gvozdenović, direktor Regionalnog vodovoda Goran Jevrić i drugi visoki funkcioneri DPS-a.

Nakon predstavljanja odborničkih kandidata, uz muzički program, nastavljeno je druženje predsjednika Đukanovića sa gostima.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je kazao da mu pored „dosadašnjih rezultata lokalnih vlasti“ dodatni optimizam pred lokalne izbore uliva i „kratak osvrt na našu političku konkurenciju” i poručio da je siguran da građani Bara ni u buduće neće podržati avanturiste iz opozicije koji, čini se, "što duže trče, sve su dalje od cilja".

"Nakon svih gromoglasnih najava kako će nas poraziti na predsjedničkim izborima. danas prisustvujemo nezanimljivoj predizbornoj kampanji, a toj nezanimljivosti upravo doprinosi nekvalitet političke i izborne ponude opozicije. Gotovo da ne možete registrovati nijedan suvisao politički ton opozicionih partija koji na ozbiljan način može ugroziti političku dominaciju DPS. Sve što možemo vidjeti je animoznost prema nama koja se nažalost, vjerovatno zbog dugogodišnjih trauma zbog izbornih poraza pretvorila u mržnju koja ih je potpuno zaslijepila i kojom pokušavaju da negiraju sve ono što smo uradili do sada", kazao je Đukanović.
Napominjući da nije dovoljno biti samo oponent i lider političke partije „da bi se bilo vjerodostojnim negirajući ono što je očigledno“, Đukanović je dodao da opozicija tako biva „sve manje relevantna“, naveli su iz Službe za informisanje OO DPS Bar.

Govoreći detaljno o programu koji DPS ima za dalji razvoj Bara, Raičević je naglasio da je osnovni cilj realan, a to je da se prepolovi nezaposlenost u Baru u naredne četiri godine.

„Spremni smo da radimo i preuzmemo potpunu odgovornost za uspjehe i neuspjehe. Mjerilo našeg uspjeha biće kvalitet života svih građana Bara. Vaša podrška nam je neophodna ne zbog privilegija, već zbog prilike da nastavimo odgovorno i moderno upravljamo našom Opštinom“, zaključio je Raičević.

Predsjednica OO DPS Bar, Branka Nikezić građanima Bara je zahvalila na podršci koju poklanjaju Milu Đukanoviću i DPS-u, sve ove godine. Predsjedniku Đukanovuću je čestitala na pobjedi i podsjetila da je u Baru osvojo rekordnih 11.370 glasova podrške. 11.370 glasova podrške, ljudi, koji vjekovima žive u multietničkom skladu, čiji je on moderni promoter.

Predsjednik Opštine Bar, dr Zoran Srzentić, zahvalio se sugrađanima za podršku svim realizovanim projektima kojih je u prethodnom periodu bilo puno i koji su u značajnoj mjeri unaprijedili kvalite života svih građana Bara. Podsjetio je na vrlo važan segment lokalne uprave, koji se odnosi na konsolidaciju javnih finansija kao osnovnog preduslova da lokalna uprava bude kvalitetan servis građana. dr Srzentić je izrazio svoje uvjerenje da će građanina 27. maja znati da prepoznaju i podrže politiku kontinuiteta ostvarivanja dobrih rezultata i jasne vizije za bolju budućnost Bara.

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Kad čovjek voli posao koji radi ne broji godine, ni života, niti staža.
Više u kategorijama: Obale  More  Obale  Info  

baneb reklama

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

 

 

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti