TEENLIFTING revolucija u podmlađivanju

DR SANJA MALBASA GOSOVIC Copy

Sa gubitkom hormona rasta, u polovini treće decenije životne dobi, počinje opuštanje mišića lica pa je u 30.-tim poželjno početi sa „fitnesom lica“ koji jača tonus mišića i zadržava mladalački izgled.

Vježbama oblikujemo tijelo u teretani, ali mišići lica počinju padati, bore postaju sve dublje, vremenom mijenja se i oblik lica. Revoluciju u podmlađivanju pokrenula je dr Sanja Malbaša Gošović koja je razvila metodu pod zaštićenim brandom TEENLIFTINFG.

Neinvanzivna i revolucionarna metoda u podmlađivanju daje rezultate nakon nekoliko tretmana bez ikakve hemije i to na najzdraviji mogući način. Redovni tretmani TEENLIFTING –a podmladili su i zadržali mladalački izgled mnogobrojnih dama među kojima su javne ličnosti u zemljama okruženja.
Dr Sanja Malbaša Gošović tvrdi da metoda uz to što ima izuzetno dobre rezultate u kozmetici, pozitivno utiče na zdravlje.

Doktorka objašnjava- Platizma je mišić koji pokriva cijeli vrat, podbradak i donji dio lica. TEENLIFTING je elektrostimulacija platizme i svih mišića vrata, podbratka, usta i obraza u svrhu: zatezanja vrata, nestajanja podbratka, izvlačenje brade i usta, podizanja obraza, sužavanja lica i vrata, podizanja tonusa mišića i kože, smanjenja podočnjaka, smanjenja otečenosti kapaka, jačanja čeljusnog zgloba i rehabilitacije hrkanja.

TEENLIFTING se razlikuje od drugih kozmetičkih metoda jer jedina djeluje na mišić, kožu i kosti istovremeno, što pospješuje i zdravlje osobe, a nije bolna metoda. Na svjetskom tržištu ovo je jedinstvena inovativna metoda, jer koristi specijalno oblikovane elektrode za stimulaciju velikih grupa mišića.

Mišić Platizma ( Musculus platysma- široki mišić vrata) izuzetno je nježne građe, ima veliku površinu i pokriva vrat s prednje i bočne strane. Mišić polazi od ramena i dubokog dekoltea sa prednje strane (fascie Musculus deltoideus-a i Musculus pectoralisa major-a) te pomaže spuštanju donje čeljusti i povlačenju kraja usana prema dolje.

Mnogi misle kako podbradak nastaje primarno zbog prekomjerne tjelesne težine i u starijoj dobi, ali gubitkom hormona rasta već u 20-im godinama podbradak se počinje opuštati.

TEENLIFTING elektrostimulacija djeluje poput fitnesa za vaše lice. TEENLIFTING-om postiže se vidljivo podizanje tonusa mišića i kože, smanjenje podbratka, podizanje usta i obraza, smanjenje podočnjaka, podizanje kapaka i obrva, zatezanje čela uz istovremeno sužavanje lica i vrata.

TEENLIFTING aparatima za elektrostimulaciju mišića, revitalizaciju mišića i stimulaciju akupunkturnih tačaka postižu se izuzetno dobri rezultati u: kozmetici (pomlađivanju) lica, prevenciji (održavanju) dobre mišićne kondicije lica , rehabilitaciji, tretiranje oštećene periferne cirkulacije, grčeva, cerebralne paralize, atrofije mišića, bolova u lumbalnom i vratnom dijelu kičme... Na TEENLIFTING ne mogu doći osobe koje imaju ugrađeni pacemaker, akutnu upalu vena, trudnice i osobe koje imaju epilepsiju, a jako je povoljan za osobe koje imaju glavobolju i migrenu.

tinlifting

U salonu “ Marika” u Baru, Ulica Makedonska E 15, jedini u Crnoj Gori rade TEENLIFTING, a do 20. marta traje popust za TEENLIFTING tretmane.
Za cijelu Crnu Goru franšizu TEENLIFTING ima kozmetički salon „Marika“ u Baru i ekskluzivno pravo da radi tretmane. Rad uz odobrenu franšizu podrazumjeva konsultacije i preporuke dr Sanje Malbaše Gošović.

-Nije nam cilj broj franšiza, već kvalitet rada naših saradnika u cilju zadovoljnih klijenata. Ne želimo konkurenciju među kozmetičkim salonima, poliklinikama i ordinacijama. Jedan grad, ili jedno šire područje zavisno od broja stanovnika, ima pravo na jednu franšizu. Nakon Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Njemačke, Švicarske, Južnoafričke Republike naša 11. franšiza stigla je u Crnu Goru gdje je za cijelu državu naše povjerenje dobila kozmetičarka Mirjana Vujačić, kaže Nina Gošović menadžer kompanije za franšize TEENLIFTING.

Ne postoji gornja starosna dob za TEENLIFTING, a rekord drži Slovenka koja na tretmane dolazi u 91.godini života.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar