Identifikovano vozilo koje kipovalo zemlju na plažu Štrbine

kipovanje

Saopštenje za javnost danas je dala Komunalna policija Bar koje potpisuje VD Načelnik-a Stevo Pejović .Prenosimo ga integralno.


Nakon prijave građana Opštine Bar dana 23.02.2018. godine, koja se odnosila na deponovanje veće količine zemlje na lokaciji iznad plaže “Štrbine” u Sutomoru je izazvala veliku pažnju građana, štampanih i elektronskih medija. Komunalna policija je nakon utvrđenog činjeničnog stanja da je zemlja deponovana na dijelu zemljišta u vlasništvu Opštine Bar, kat. parcela 1867 K.O. Mišići i na pomenutoj plaži, intezivnim radom i saradnjom sa mještanima Sutomora došla do određenih činjenica i dokaza na osnovu kojih je preduzela mjere i sankcionisala počinioce prekršaja.

Na licu mjesta zatečena su fotografisana vozila firme “Eurokeš ”DOO za transport, promet i usluge Bar u vršenju prekršaja, odnosno deponovanju zemlje na predmetnoj lokaciji. Za učinjeni prekršaj, odnosno deponovanje zemlje na dijelu zemljišta u vlasništvu Opštine Bar, a u cilju zaštite iste počinilac prekršaja je sankcionisan shodno Zakonu o komunalnim djelatnostima (“Sl. list CG” br. 055/16 i 074/16). Subjektu nadzora će biti uručeno Rješenje kojim se naređuje da ukloni deponovanu zemlju sa javne površine, istu vrati u prvobitno stanje kao i da izvrši čišćenje plaže od nanosa odronjene zemlje.

Komunalna policija će i dalje vršiti konstantni komunalni nadzor nad javnim površinama i preduzimati najstrožije mjere i radnje protiv počinioca prekršaja u cilju zaštite istih.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar