Zima prekinula sjednicu SO Bar

skupstina bar 26 02 2

Danas je održan nastavak 21. Sjednice SO Bar ,koji je prekinut zbog hladnoće nakon prve tačke dnevog reda,a njen šesti nastavak biće naknadno odredjen.

Na početku skupštinskog zajedanja za riječ se javio odbornik Bogić Beli Mitrović koji je ukazao da klizište na putu Bar – Sutomore u Zelenom pojasu je opasnost i pitanje dana kada će taj dio terena skliznuti u more,a sa tim nastati i prekid saobraćaja ka Baru iz pravca Sutomora. Apelirao je na donosioce odluka da što prije nađu urgentno rješenje , pošto je i sam video dolazeći na sjednicu da je situacija veoma ozbiljnja.

skupstina bar 26 02 3
Predsjednik Opštine Dr. Zoran Srzentić saopštio je informaciju da je republički inspektor za puteve Adnan Abdić dao nalog investitoru (firmi Rašketić) da izvrši sanaciju i da se sa sanacijom počne odmah.

cakan
U produžetku sjednice,odbornici su se malo poigrali sa kvorumom,pa je predsjednik Skupstine Radomir Novakovic zbog nedostaka kvoruma dao pauzu od 15 minuta koja je potrajala vise od sat vremena.

skupstina bar 26 02 9
Nakon pauze odbornici su odradili samo jednu tačku “Program rada doo Komunalne djelatnosti Bar za 2018. godinu”. Uvodno izlaganje je imala vd. direktora Nena Orlandić, dok su u raspravi učestvovali odbornici Bogić Beli Mitrović, Savo Vujošević, Milenko Cebalović, Osman Subašić, Radomir Cakan Novaković, Marko Brnjada, Aleksandar Marković, Mira Prentović i Pešo Glavanović.
Sa 19 glasova “za”, jednim “protiv” i četiri “uzdržana” usvojen je Program rada doo Komunalne djelatnosti Bar za 2018. godinu.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar