Nova akcija „Biram Bar“- okrečena fasada vrtića u Sutomoru

bb3

Iz NVO “Biram Bar” obavijestili su nas o novoj akciji u Sutomoru. Saopštenje prenosimo integralno:

“Kao što su i najavili, aktivisti NVO Biram Bar predvođeni Dejanom Adamovićem, menadžerom Peštan doo za Crnu Goru, sproveli su još jedno dobro djelo za stanovnike Sutomora. Locirali su problem i u skladu sa svojim sloganom "Nove ideje - bolja rješenja" odmah pristupili njegovom rješavanju. Fasada na vrtiću u Sutomoru koja je godinama stajala zaprljana, crna i, na kraju krajeva, bila nehigijenska za svu djecu koja tu borave svaki dan, doživjela je preobražaj kada su članovi Biram Bar krenuli u akciju.

Princip je kao i uvijek bio naizgled jednostavan. Prvo su pronašli izvođače radova koji su pokazali razumjevanje za Sutomore, vrtić i djecu. Zbog ranije dobre saradnje, svoje radove na 900 kvm fasade, koliko će biti renovirano, naplatili su zbilja minimalno.

"Kada smo se dogovorili sa izvođačima, pristupili smo pronalaženju donacije materijala za ovu akciju" - kaže nam Dejan Adamović. "U susret nam je izašao gospodin Batrić, predstavnik Henkela za Crnu Goru, ali i gospodin Vladan Čejović iz firme Entext doo Podgorica koja je Henkelov distributer za Crnu Goru."

"Radovi na vrtiću “Mala sirena” koji funkcioniše pod okriljem JPU Vukosava Ivanović Mašanović krenuli su u subotu", rekao nam je Stevo Novaković aktivista NVO Biram Bar iz Sutomora. "Vrijeme nas je poslužilo i sve je završeno u najkraćem roku i obilježeno promjenom iscijepane državne zastave novom- kakva priliči ustanovi u kojoj se vaspitavaju naši najmlađi sugrađani".

Milena Božović iz NVO Biram Bar nam kaže da se ovdje neće zaustaviti. Slijede nove akcije!", nvodi se u saopštenju NVO Biram Bar.

{galerija}info/2018/2/bb{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar