Rasvjetljen slučaj obijanja automobila novinarke Alme Ljuce

Alma kola

Službenici CB Bar rasvijetlili su tešku krađu počinjenu na štetu novinarke Alme Ljuce izvršenu 12. juna 2015. godine.

Policijskom istragom utvrđeno je da je djelo počinio maloljetnik koji je u vrijeme krađe imao samo 13 godina!

Obavještenje o identifikovanju lica za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo dostavljeno je Osnovnom tužilaštvu u Baru, S obzirom da je riječ o maloljetniku uzrasta ispod 14 godina, on je po zakonu krivično neodgovoran.

Iz vozila marke pežo 205 Alme Ljuce 12 juna 2015. godine u Baru, ukraden je CD plejer koji je nakon toga odbačen i pronađen. Iščupan je i dio instrument table i iz vozila su otuđeni kablovi za paljenje vozila. Krađa je izvršena nakon što je polomljena šoferšajbna i dva stakla

“Sveukupne policijske aktivnosti, zajedno sa vještačenjima, dovele su do identifikovanja maloljetnog B.S, koji je u vrijeme izvršenja krivičnog djela imao 13 godina, a koji je rođen u Republici Srbiji sa privremenim boravkom u Baru”, navodi se u saopštenju policije.

Iz policije su obavijestili javnost da je “o identifikovanju B.S. obaviješten nadležni tužila te da se protiv lica, shodno zakonu, ne može podnijeti krivična prijava zbog uzrasta ispod 14 godina u vrijeme izvršenja krivičnog djela.

"O rasvjetljavanju krivičnog djela upoznata je i oštećena A.Lj.", navodi se u saopštenju.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar