TO Bar na sajmu turizma u Parizu

paris

Turistička organizacija Bar već osmu godinu zaredom nastupa na međunarodnom sajmu turizma IFTM „TOP RESA“ u Parizu u periodu od 26.09. do 29.09.2017. godine.

Na sajmskom prostoru koji obuhvata 31 000 m2 svoju ponudu predstavlja 166 destinacija a podatak da je prošle godine sajam posjetilo skoro 31 000 profesionalaca svrstava ovaj sajam kao jedan od najačih B2B sajmova u Evropi.
Na štandu NTO pored Turističke organizacije Bar, nastupaju LTO iz Budve, Tivta, Podgorice, Kotora kao i turistička privreda
Za Turističku organizaciju Bar ovo je veoma značajan sajam s obzirom da se bilježi značajan porast broja dolazaka i noćenja gostiju iz Francuske na Barskoj rivijeri a posebno na Skadarskom jezeru
Francuzi su ljubitelji prirode i pored uživanja u brojnim izletima i obilascima svih atraktivnosti na jezeru poslednjih godina sve više se odlučuju da borave u hotelima i privatnom smještaju u crmničkim selima. Bogatstvo ponude prirodnih resursa, veliki broja aktivnosti kada govorimo o aktivnom odmoru kao i degustacija domaćih proizvoda iz ovog kraja čine da Virpazar i crmnička sela posjećuje sve veći broj turista iz Francuske.
Na sajmu je distribuiran kompletan propagandni materijal o ponudi kulturno istorijskih spomenika, sa informacijama o pješačkim i biciklističkim stazama, manifestacijama kao i kontakti svih turističkih agencija u Baru, a poseban akcenat ove godine Turistička organizacija Bar je stavila na promociju Panoramske rute „Na dvije čarobne obale“ i tim povodom je pripremila veoma kvalitetnu i sadržajnu mapu sa informacijama o kompletnoj ponudi barske opštine kroz koju prolazi ova ruta.
Opštinu Bar je za 6 mjeseci ove godine posjetilo 19 296 turista iz Francuske što predstavlja povećanje za 21,7% i ostvareno je 88 401 noćenja što je za čak 73,57% više nego u istom periodu prošle godine.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar