SNP – TEMELJNO ZA BAR saopštava...

vojkan krgovic

Izjava za javnost Vojkana Krgovića, odborničkog kandidata

Naš grad predstavlja nepresušan izvor sportskih talenata. Stoga ćemo posebnu pažnju posvetiti afirmaciji sportskih potencijala i stvaranju uslova da sportska infrastruktura bude dostupna kako mladima, tako i svim našim sugrađanima.

Izgradnja sportskih terena i drugih sportskih sadržaja u svim djelovima grada je naš cilj. Biće to mjesta druženja, otkrivanja nekih novih talenata, a poznato je da sportske aktivnosti jesu i vid prevencije sociopatoloških pojava među mladima.

I najvažnije, grad Bar mora dobiti savremeni, zatvoreni bazen. Iskoristićemo sve gradske resurse, obezbjediti saradnju sa ministarstvom sporta i drugim državnim institucijama i stvoriti uslove za realizaciju izgradnje zatvorenog bazena u našem gradu.

Stipendiraćemo sportske talente, nove šampione iz našeg grada, ali nikako nećemo zaboraviti i naše zaslužne sportiste i njihove rezultate i uspjehe. Učešćem u lokalnoj upravi bićemo u prilici da iniciramo izdvajanje značajnijih novčanih sredstava za afirmisane sportske klubove, kao i male sportske kolektive koji su svakako temelj sporta u našem gradu. Prilikom raspodjele sredstava naši kriterijumi neće biti ni politička opcija, ni vjera, ni nacija, već pravedan i fer odnos prema svima. Dužnu pažnju posvetićemo sportistima sa posebnim potrebama i njihovim takmičenjima.

Trudićemo se da Bar dobije uređene, obilježene biciklističke staze na zadovoljstvo mnogih naših sugrađana koji se rekreativno bave biciklizmom i upražnjavaju zdrave stilove života.

Dakle, za Bar grad sporta, za sport dostupan svima.
U potpisu SNP TEMELJNO ZA BAR - ZAOKRUŽITE BROJ 10!

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar