×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder info/2017/4/penzija is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder info/2017/4/penzija is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

penzioneri 1 1

Udruženje penzionera Bara  bilo je domaćin Susreta penzionera Crne Gore i gostiju iz regiona. Nakon oficijelnog dijela, gde su jezikom brojki prisutni upoznati sa statistički stanjem i organizacijom penzionera Bara, goste je zabavljao orkestar narodne muzike Omer Hodžića.

 Tekst i foto : Zijo Madžurić.

 “Udruženje penzionera Bara broji 7.039 penzionera  sa prosečnom penzijom od 270 eura.Organizovano je u 10 mjesnih odbora i na području opstine Bar ima četiri penzionerska kluba”, kazao je predsjednik udruženja Iso Matezić.

 Prisutne penzionere  pozdravio je kratkim obraćanjem i predsjednik Skupštine opštine Bar Radomir Novakovic  Cakan.

Skup  je zvanično otvorio predsjednik  Saveza udruženja penzionera Crne Gore Branko Vešović  koji je kazao da u CG ima 24 opštinska udruženja sa 276 mjesnih udruženja koja okupljaju penzionere na dobrovoljnoj osnovi, te da je ovaj savez  udruženje najbrojnija NVO u  Crnoj Gori. 

{galerija}info/2017/4/penzija{/galerija}

Posljednje vijesti

Thumbnail Nepoznati počinioci u noći između 19. i 20. februara iscrtali su na zidinama tvrđave Tabija iz XIX...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

cerovo

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar