×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder info/2017/4/nova is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder info/2017/4/nova is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

sa skupstine nove srpske demokratije u Baru 14

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić kazao je danas u Baru da prema svim istraživanjima, dvije trećine građana Crne Gore nisu za ulazak u NATO.

Piše: Biljana Dabić

“Moramo prisliti nedemokratsku vlast da raspišu referendum. NATO u Crnoj Gori interesuje samo Bar, zbog luke Bar, i građani treba da znaju da bi Bar bio pod totalnom kontrolom NATO pakta”, kazao je Manndić u subotu na Izbornoj skupštini Nove sprske demokratije koja je održana u hotelu Sidro. On je naglasio da nakon izbora u Herceg Novom, cilj opozicije jeste preuzimanje vlasti u Baru, na izborima sledeće godine. Mandić je podsjetio da su Barani bili najbolji saveznici na protestima u Podgorici, i istakao doprinos „Srbadije barske“.

“Nova srpska demokratija, kao stranka srpskog naroda bila je predmet posebnog napada. Tako da i danas u spuškom zatvoru nalazi se naš član Miško Čađenović, koji je politički zatvorenik, u ponedjeljak će se u zatvoru njemu pridružiti Marko Milačić, kandidat za poslanika DF. Oni nas, dame i gospodo, ne napadaju zato što smo slabi, nego zato što smo jaki”, istakao je Mandić.

Govoreći o jačini stranke predsjednik OO NSD Bogić Beli Mitrović istakao je da je nabolji dar članovima predsjedništva broj pristpnica mladih Barana.

“Razmišljao sam kako da ovaj dan svima iz predsjedništva učinim prijatnijim, pa sam došao na ideju da bi možda najbolji dar bio da vam pokažem-ovdje je 70 pristupnica mladih Barana koji su od onog dana kada su podignute optužnice, odnosno od onog dana kada je učinjen onaj sramni čin u Skupštini Crne Gore - ovo je odgovor njima da ne mogu da zaustave NSD nikakvim njihovim marifetlucima”, kazao je Mitrović.

Na skupštini su bili i čelnici Demokratskog fronta predsjednik NSD Mandić, potpredsjednik Strahinja Bulajić, Slaven Radunović, predsjednik izvršnog odbora Milutin Đukanović...

Nakon himne „Bože pravde“, Skupštinu je ovorio Ivan Radović. Usledio je izbor radnog predsjedništva, verifikacione i izborne komisije, te zapisničara. Skup je blagoslovio otac Jovan Plamenac .

“Uvaženi gospodine Mandiću, braćo i sestre, neka vas Bog održi u hrabrosti vašoj, neka vam da snage, neka vas održi u čestitosti i neka otvori um vaš da vaše djelo, da vaše pregnuće bude u korist naroda Crne Gore”, kazao je otac Plamenac.

Skup su pozdravili i predsjednica OO Demokratske partije Bar Maja Vukićević i OO Pokreta za promjene Zorana Tajića.

Dejan Đurović je kazao da događaji u lokalnom parlamentu Bara, napušatnje sjednice SO Bar od strane DPS-a, je početak odlaska ove partije iz vlasti sa lokalnog nivoa odnosno iz barskog parlamenta.

“Očekujem to od novog rukovodstva opštinskog odbora, kao ponosno prvi ispred Demokratskog fronta ovog grada, očekujem da će to uraditi i OO DNP i PZP, da na sledećim lokalnim izborima koji su u maju sledeće godine slavimo, nakon toga imamo i mi svog predsjednika Skupštine“.

U radnom dijelu Skupštine, koji je bio zatvoren za javnost izabran je novi OO NSD Bar, kojeg čini 31 član: Bogić-Beli Mitrović, Lazar Macanović, Dragutin Durutović, Milivoje Vujović, Rodoljub Pejović, Dragan Jovićević, Vlado Stijović, Milenko Jovanović, Milan Đurašković, Ivan Radović, Ana Mitrović, Pero Đurović, Rajko Mitrović, Zoran Đukić, Šćepan Jelić, Marko Ražnatović, Itana Glavanović, Boško Šćekić, Dejan Lazović, Velibor Petrušić, Danilo Vukoslavović, Nikola Lalić, Zoran Vojinović, Dragan Šorović, Žarko Đukić, Veselin Leković, Jovana Milatović, Marija Marsenić, Nemanja Đurković, Aleksandar Šoškić i mr Dejan Đurović.

{galerija}info/2017/4/nova{/galerija}

Posljednje vijesti

Thumbnail Večerašnji Krsni hod za odbranu svetinja gradskim ulicama Bara predvodio je protosinđel Andrej iz...
Više u kategorijama: Info  Art  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

cerovo

AD Marina Logo

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar