CB

Barska policija uhapsila je V.B. (17), S.B. (16) i S.B. (26) iz Bara zbog sumnje da su počinili 20 krivičnih djela - teške krađe, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i oduzimanje vozila.

Uhašeni se terete za 16 teških krađa, tri nedozvoljena držanja oružja i eksplozivnih materija i jedno oduzimanje vozila, na štetu devet fizičkih lica.

Policija je preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, identifikovali i lišili slobode – V.B. (17), S.B. (16) i S.B. (26), sva trojica iz Bara.

"Njih trojica su, kako se sumnja, tokom marta i početkom aprila, prvo po dogovoru vršili opservaciju porodičnih kuća i vikendica u selima Brčeli i Gojnići. Koristili su odsustvo vlasnika, provaljivali u kuće i vikendice. Oni su iz njih, sumnja se, otuđivali pokućstvo, namještaj, veću količinu upotrebljivog i trofejnog naoružanja i municije, pištolje, noževe, zlatni nakit i kućanske aparate, dok su u jednom slučaju otuđili i vozilo. Osumnjičeni su, sumnja se, zatim pomenute stvari i predmete otuđene iz kuća i vikendica odlagali na lokacije u blizini mjesta njihovog stanovanja", navodi se u zvaničnom saopštenju Uprave policije. Policijski službenici su pronašli i vlasnicima vratili veći dio otuđenih stvari i predmeta.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnim tužiocima u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela.
Iz Uprave policije podsjećaju, da su službenici CB Bar, rasvjetlili sva krivična djela prijavljena u martu ove godine, a koja su se dogodila na području Opštine Bar.

B.D.

Posljednje vijesti

Thumbnail Nepoznati počinioci u noći između 19. i 20. februara iscrtali su na zidinama tvrđave Tabija iz XIX...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

cerovo

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar