Zvanično saopštenje Uprave policije o incidentu ispred Hrama u Baru

znak policaj 

Podnijeta krivična prijava protiv jedne osobe zbog napada na službenika policije u Baru.

Službenici Uprave policije su u Baru nadležnom državnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv G.U. (50) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje u sticanju sa sprječavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Naime, policijski službenik angažovan u Sektoru policije posebne namjene koji je bio u pratnji štićene ličnosti, je danas oko 09.00 časova dežurnu službu Centra bezbjednosti Bar obavijestio da je na stepeništu, ispred Sabornog hrama Svetog Jovana Vladimira došlo do narušavanja javnog reda i mira kojom prilikom ga je jedna osoba fizički napala.

Službenik policije je primijetio da dva muška lica imaju verbalni konflikt u unutrašnjosti hrama, nakon čega napuštaju prostorije hrama i upućuju se prema stepeništu ispred hrama, gdje dolazi do fizičkog kontakta između istih.

On je u tom trenutku licima izdao naređenja da prestanu sa narušavanjem javnog reda i mira kojom prilkom mu je osumnjičeni zadao udarac u predijelu vrata.

G.U. je doveden u službene prostorije i od njega su prikupljena obavještenja u svojstvu građanina, kao i od očevidaca događaja, nakon čega je obaviješten državni tužulac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru,saopšteno je iz Uprave policije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar