Kako do novog kupatila?

kupatll

Nove povoljnosti na tržištu...


Najčešće se odlučujemo na krupnije radove ili renoviranje kupatila kada nastanu problemi u njegovoj funkcionalnosti - „ kada voda dodje do poda“, ali na žalost, nijesmo svjesni koliko je ovaj dio životnog prostora važan i koliko ga često zanemarujemo.
Stvorite kupatilo po vašoj mjeri u kojem ćete Vi i vaša porodica provesti mnogo lijepih trenutaka.
Preporuka dizajnera enterijera jeste da ovaj lični kutak treba da bude Vaša oaza mira, mjesto gdje možete biti na kratko sami sa sobom i opustiti se.
Izbor pločica za kupatilo čini se kao lak zadatak, sve dok to ne treba da sprovedete u djelo.
Prateći tredove u kombinaciji sa iskustvom, naša ideja vodilja je bila da stvorimo ambijent koji podsjeća na djelić prirode, uz predlog dva različita dizajna kupatila. Da li ste spremni da krenete u avanturu?
Glamurozan izgled mermera
Zbog izuzetnog izgleda mermera, kupatila izradjena u ovom dizajnu odišu luksuzom.
Kolekcija Memory španskog brenda nudi pločice zidnog i podnog formata, a pored osnovnih nijansi koje su inspirisane teksturom Calacatta mermera, kolekcija nudi i zanimljiv dekor čija je reljefna tekstura inspirisana detaljima iz prirode.
Bež elegancija u kombinaciji sa drvetom
Ukoliko pak Više volite toplije tonove, neka Vaš izbor bude bež keramika u kombinaciji sa drvetom.
Madera je kolekcija keramike inspirisana jednostavnošću, odlikuju je čisti tonovi i odsustvo detalja. U kombinaciji sa pločicama sa završnom teksturom drveta, kakva je kolekcija Tizura, u Vašem ambijentu kupatila unijećete dodatno osjećaj plemenitosti , prirodnosti i elegancije.
Dobar izbor sanitarne opreme je ono što će dati krajnji pečat kupatilu. Zato smo iz naše ponude izdvojili ADELE kolekciju umivaonika sa polustalkom i konzolnu wc šolju sa finim premazom koji omogućava jednostavno i lako održavanje, proizvode španske kompanije Roca, koja je jedan od svjetskih lidera u proizvodnji sanitarne opreme. GROHE ugradni vodokotlić koji vam omogućava nebrojene prednosti, od jednostavne ugradnje do uštede vode, kao i elegantnu polukružnu kadu sa tuš kabinom dimenzije 80x80cm. Takodje treba istaći moderan dizajn i pouzdanost slavina brenda RUBINETA, sa 5 godina garancije.

Na samom kraju ono što Vas i najviše zanima, jeste koji je uslov kupovine.
Ukazala nam se prilika da možemo da izađemo u susret onima koji već neko vrijeme maštaju o renoviranju kupatila. Naš tim arhitekti pažljivo je osmislio ponudu u čijem je fokusu kupatilo do 5m2.
Uspjeli smo da za Vas besprekorno upakujemo sve ono što Vam je potrbno za jedno blistavo kupatilo i realizujemo značajne olakšice pri kupovini. Sada možete opremiti kompletno kupatilo po ukupnoj cijeni za samo 896 EURA, sa mogućnošću roka otplate na 36 mjesečnih rata i iznosom mjesečne rate od 24,88 EURA. Naša saradnja sa NLB bankom omogućava dobijanje kredita na licu mjesta, bez kamate, u iznosu do čak 5000€ na 36 mjesečnih rata, bez obaveze da budete njihov komitent.
Shvatamo vrijednost pravih informacija i korisnih savjeta, zato Vam stojimo na raspolaganju. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sve Vaše zahtjeve i dileme, i zajedno sa Vama doći do najboljeg rješenja.
Radujemo se budućoj saradnji! Posjetite naše prodajne centre u Baru, Ulcinju, Budvi, Radanovićima i Podgorici i uvjerite se u kvalitet naše ponude!
Lako do novog kupatila- birajte Cerovo, jer Cerovo – pokreće život! -saopšteno je iz kompanije.

auto klime bakovic 1