cakan s 1

Sinoć je u Beogradu u Belexpo centru održana tradicionalna manifestacija “Veče posvećeno damama” .

Manifestaciju je otvorio ministar u Vladi Srbije Goran Trivan a na podijumu su se smjenjivale poznate ličnosti sa Balkana.
Titule ovogodišnjih dama ponijele su dame iz 8 zemalja u okruženju medju kojima su novinarka Dea Djurdjević, mistarka u Vladi Srbije Slavica Djukić Dejanović, pevačica Snežana Djurišić , glumica Mirka Vasiljević i ostale dame.

U nastavku manifestacije, dodijeljene su i nagrade za džentlmena godine.

cakan s 3

Gospodinu Radomiru Novakoviću Cakan uručena je nagrada za džentlmena godine za rad, doprinos i stvaralaštvo, a pored njega ovu titulu su još ponijeli i pjevači sa ovih prostora Željko Samardžić i Sergej Ćetković.

Zahvaljujući se na nagradi Novakovic je rekao:

U svakom poslu kojim se bavite nagrade ne dolaze odmah. Potrebno je vrijeme i mnogo truda da bi neko uočio da to sto radite ima smisla.

cakan s 2

No iako se i ova nagrada kao i mnoge druge urucuje pojedincu ona je nagrada i za moj tim. To je prije svega nagrada za sve one koji su bili uz mene sve ove godine i koji su mi savetima ali i kritikama pomogli da postanem ono sto sam danas. Bez njihovog uticaja danas sigurno ne bih stajao na ovom podijumu.

Ova nagrada je bitna jer pokazuje da i mi koji dolazimo iz uslovno rečeno manjih sredina imamo šta da ponudimo i da se nas rad cijeni i postuje.

Upravo zbog toga želim još jednom da se zahvalim organizatorima na ovoj nagradi ali i mom timu na izuzetnom zalaganju tokom ovih godina.

Posljednje vijesti

Thumbnail Danas meteo služba predvidja promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz rijetku pojavu...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  Sport  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar