cakan s 1

Sinoć je u Beogradu u Belexpo centru održana tradicionalna manifestacija “Veče posvećeno damama” .

Manifestaciju je otvorio ministar u Vladi Srbije Goran Trivan a na podijumu su se smjenjivale poznate ličnosti sa Balkana.
Titule ovogodišnjih dama ponijele su dame iz 8 zemalja u okruženju medju kojima su novinarka Dea Djurdjević, mistarka u Vladi Srbije Slavica Djukić Dejanović, pevačica Snežana Djurišić , glumica Mirka Vasiljević i ostale dame.

U nastavku manifestacije, dodijeljene su i nagrade za džentlmena godine.

cakan s 3

Gospodinu Radomiru Novakoviću Cakan uručena je nagrada za džentlmena godine za rad, doprinos i stvaralaštvo, a pored njega ovu titulu su još ponijeli i pjevači sa ovih prostora Željko Samardžić i Sergej Ćetković.

Zahvaljujući se na nagradi Novakovic je rekao:

U svakom poslu kojim se bavite nagrade ne dolaze odmah. Potrebno je vrijeme i mnogo truda da bi neko uočio da to sto radite ima smisla.

cakan s 2

No iako se i ova nagrada kao i mnoge druge urucuje pojedincu ona je nagrada i za moj tim. To je prije svega nagrada za sve one koji su bili uz mene sve ove godine i koji su mi savetima ali i kritikama pomogli da postanem ono sto sam danas. Bez njihovog uticaja danas sigurno ne bih stajao na ovom podijumu.

Ova nagrada je bitna jer pokazuje da i mi koji dolazimo iz uslovno rečeno manjih sredina imamo šta da ponudimo i da se nas rad cijeni i postuje.

Upravo zbog toga želim još jednom da se zahvalim organizatorima na ovoj nagradi ali i mom timu na izuzetnom zalaganju tokom ovih godina.

Posljednje vijesti

Thumbnail Područne jedinice i filijale za građanska stanja i lične isprave u Ministarstvu unutrašnjih...
Više u kategorijama: Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar