Najava radova...

grane 

Saopštenje Komunalnih djelatnosti Bar:

Obavještavamo građane da će radnici sektora "Gradsko zelenilo" dana 11.10. 12.10. i 13.10.2023. godine u vremenskom periodu od 08⁰⁰ časova vršiti orezivanje i redukciju preraslih krošnji na drvoredu platana koji se nalazi u ulici Vladimira Rolovića (ispred pekare Plavi jadran-parking sa obije strane).
Radovi će se sprovoditi iz vozila auto-korpe, pa molimo građane da uklone svoja vozila dok traju pomenuti radovi a koja se nalaze na parking prostoru ,kako bi se planirani radovi obavili neometano i bezbjedno (bez oštećenja vozila) ukoliko dozvole vremenski uslovi.

 bul rad

Doo Komunalne Djelatnosti Bar takodje obavještava građane da će se radovi na demontaži postojećih i montaži novih stubova i svjetiljki javne rasvjete na bulevaru dinastije Petrovića (od kružnog toka kod Volija do semafora kod Okova) izvoditi tokom vikenda, odnosno u subotu i nedjelju, 7. i 8. oktobra.

Molimo vas da budete svjesni sljedećih saobraćajnih ograničenja:
Parking na desnoj strani tj. zaustavna treća traka neće biti u upotrebi tokom navedenih datuma. Ovo ograničenje je uvedeno radi vaše vlastite sigurnosti i zaštite svih učesnika u saobraćaju.
Molimo vas da planirate svoje aktivnosti i vožnju unaprijed, kako biste izbjegli nepotrebne smetnje ili kašnjenja zbog privremene saobraćajne situacije na bulevaru dinastije Petrovića.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar