Najava Starobarske večeri sevdaha i meraka

Noć sevdaha

Starobarska čaršija - 06. oktobra sa početkom u 20:00 časova.

Nakon manifestacija kulturno – zabavnog karaktera tokom ljeta, na pragu jeseni nova manifestacija u organizaciji Turističke organizacije Bar. ,,Starobarske večeri sevdaha i meraka'' su jedinstvena manifestacija kulturno-zabavnog karaktera koja slavi bogato naslijeđe Starog Bara i duboko ukorijenjenu tradiciju sevdaha i meraka na ovom prostoru.
Manifestacija će biti održana u petak, 06. oktobra sa početkom u 20:00 časova na Starobarskoj čaršiji.
Renomirani crnogorski izvođači sevdaha će izvoditi tradicionalne pjesme u koje su utkane emocije i duh starih vremena. Takođe, posjetioci će imati priliku da probaju tradionalne specijalitete i uživaju u ukusima crnogorske kuhinje.
Cilj ,,Starobarskih večeri sevdaha i meraka'' je očuvanje i promocija bogatog kulturnog naslijeđa Starog Bara, jedinstvene ponude za turiste, a i naše sugrađane kojima će na orginalan način biti prezentovana autentična crnogorska tradicija u atmosferi lijepog druženja i zabave.
Turistička organizacija Bar poziva sve ljubitelje sevdaha da dođu u Stari Bar, uživaju u muzici i gastronomskoj ponudi ispod drevnih zidina Starog Bara.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar