Bar: A3 Medical - pacijent na prvom mjestu

a3 medikal 

U Sutomoru, u mjestu Haj-Nehaj otvorena je nova zdravstvena ustanova A3 Medical, u kojoj radi tim visokostručnih doktora, poznatih ne samo u Crnoj Gori, nego i u regionu.

Na početku rada ove zdravstvene ustanove otvorena je poliklinika sa pedijatrijom, koju vodi dr Milena Perošević, internom medicinom, koju vodi dr Zorica Vukčević, biohemijskom laboratorijom, kojom rukovodi dr Dželadina Velinov. Radi se ultrazvučna dijagnostika i MRI, kojima rukovodi doajen crnogorske radiologije dr Milanka Raičević. Posebno izdvojimo hirurgiju, u kojoj ordinira dr Tomanović, a uskoro i prof. dr Lazović. Otvoreno možemo da kažemo: A3 Medical je pravo sazviježđe medicinskih stručnjaka spremnih da Vam pomognu u rješavanju Vaših zdravstvenih problema.
Njima pri ruci je najsavremenija medicinska oprema, koja odgovara visokim evropskim standardima. UZ-dijagnostici pomaže vještačka inteligencija. MRI-pregled je potpuno bezbjedan i komforan uz prijatnu muziku u slušalicama.
U Centru za Radiologiju A3 Medical uskoro kreće sa radom i rendgen posljednje generacije, koji usklađuje dozu zračenja u zavisnosti od toga da li je pacijent dijete ili odrasla krupna osoba, tako da je pacijent apsolutno siguran da neće dobiti višak radijacije.

S' obzirom da je u A3 Medical sve je na jednom mjestu, pacijent ne mora da vozi po gradu sa rendgenskim snimkom do ljekara pa u laboratoriju, već može da završi sa pregledom i analizama najbrže ovdje kod nas . Ovo je posebno važno ako je u pitanju bolesno dijete.
Do kraja juna u toku je akcija sa popustima na MRI-preglede. Naglašavamo da radi ambulanta opšte medicine za hitne pacijente, gdje ordinira dr Boris Velinov. Mozete zakazati termin kod ljekara ili izabrati vrijeme za pregled preko telefona +382 69 188 188.
Hvala što poštujete Vaše zdravlje, saopštili su iz  A3 Medical-Sutomore.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar