Foto priča sa mise na ponoćki u Baru

misa p 8

Božićna misa je uz prisustvo vjernika održana uz pridržavanje propisanih zdravstvenih mjera.

misa p 6

Svetoj misi ponoćki koju je sinoć u barskoj konkatedrali Svetog Petra Apostola služio Nadbiskup barski monsinjor Rok Đonlešaj uz brojne vjernike  prisustvovao je i premijer Vlade CG dr Zdravko Krivokapić , ministar pravde i ljudskih i manjinskih prava u Vladi Crne Gore dr Vladimir Leposavić, predsjednik i potpredsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i Radomir Novaković Cakan, predsjednica SO Bar mr Milena Božović, te predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

misa p 7

Mons. Đonlešaj sinoć je posebno pozdravio barskog arhijejerejskog namjesnika, protojereja stavrofora Slobodana Zekovića koji je i ove godine bio na misi ponoćki.

misa p 4

Nakon mise ponoćke, kojom su rimokatolički vjernici u Baru tradicionalno počeli praznovanje Božića po gregorijanskom kalendaru, premijer Krivokapić i politički lideri su lično čestitali Božić Nadbiskupu barskom.

misa p 10

“Posebno vam stavljam u srce da se molitveno sjetite tolikih ljudi koji su ove godine izgubili životne bitke i njihovih obitelji, kao i svih onih koji su i sada odvojeni od svojih najdražih,da se sjetite nesebične žrtve medicinskih djelatnika koji su mjesecima odvojeni od svojih obitelji ulagali nadljudske napore za spašavanje života”-kazao je Nadbiskup barski.

misa p 9

misa p 1

misa p 2

misa p 3

misa p 5

Nadbiskup je poželio svim vjernicima srećan i blagosloven Božić.

Foto:Sergej Zabijako

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar