Svjetski dan Crvenog krsta

dulle 12

Predsjednik Opštine Dušan Raičević uputio je čestitku povodom Svjetskog dana Crvenog krsta i Nedjelje Crvenog krsta generalnoj sekretarki CKCG Jeleni Dubak i sekretarka Opštinske organizacije Crvenog krsta Bar Zorica Crnčević


“Uvažene,

Povodom 8. maja - Svjetskog dana Crvenog krsta i Nedjelje Crvenog krsta, u ime Opštine Bar i svoje ime, vama, vašim saradnicima, svim zaposlenima i volonterima upućujem srdačne čestitke i najbolje želje za dalji uspješan rad.
Neprocjenjiva je važnost djelovanja Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca kroz afirmaciju humanih vrijednosti i aktivnosti koje se sprovode, štiteći najranjivije kategorije stanovništva, vodeći se načelima humanosti, nepristrasnosti, dobrovoljnosti, jedinstva i univerzalnosti.

Koristim priliku da vam posebno zahvalim na nesebičnom angažovanju i nadljudskim naporima vaših službenika i volontera koji su svojim radom i angažovanjem u ovim teškim i izazovnim trenucima dali nemjerljiv doprinos i još jednom nas učinili ponosnim.

Opština Bar će i narednom periodu biti podrška i pouzdan partner u humanitarnoj misiji koju posvećeno i odgovorno sprovodite.”

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar