Uhapšen Baranin osumnjičen za planiranje ubistva sugrađanina!

bomba 11 Copy

U okviru istrage na rasvijetljavnju krivičnog djela počinjenog na štetu J.Đ. iz Bara u avgustu 2018. godine, uhapšen je M.N. (33) iz Bara koji se sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije i pomaganje u planiranju ubistva postavljanjem improvizovane eksplozivne naprave na motocikl oštećenog.

Službenici policije u septembru 2018. godine, preduzimajući aktivnosti na rasvijetljavanju događaja iz avgusta ove godine, kada je na glavnom barskom bulevaru pronađena improvizovana eksplozivna naprava a za koju se sumnja da je bila postavljena na motocikl J.Đ. iz Bara, identifikovali su i procesuirali lica za koja se sumnja da su počinila navedeno djelo.

Policijski službenici su državnom tužiocu u Specijalnom državnom tužilaštvu podnijeli krivičnu prijavu protiv šest lica, od kojih su četiri lica lišena slobode i to E.C. (26) iz Peći, D.M. (25), E.N. (26), oba iz Bara i Đ.C. (25) iz Budve.

Intenzivno se traga za A.J. i A.O. koji se nalaze u bjekstvu, saopšteno je iz policije.

„Efikasnim radom na rasvijetljavanju ovog krivičnog djela i primjenom operativnih i istražnih mjera i radnji policija je došla do sumnje da su navedena lica planirala i pripremala izvršenje više krivičnih djela ubistvo na teritoriji Bara i Budve“, saopšteno je oiz policije.

Policija je od osumnjičenih lica oduzela brojne predmete, više komada vatrenog oružja i putnička motorna vozila koja su, kako se sumnja, korišćena za izvršenje ovih krivičnih djela.

{galerija}info/2018/8/bomba{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar