Budi odgovoran ,odaberi svoju ratu

Milena Djonovic

VODOVOD i KANALIZACIJA DOO pokreće akciju “BUDI ODGOVORAN ODABERI SVOJU RATU” počev od 01.novembra koja će trajati sve do 31.decembra  sa ciljem da se potrošačima omogući da pod povoljnim uslovima reprogramiraju svoj dug i da na taj način izmire svoja dugovanja za utrošenu vodu i izbjegnu troškove prinudne naplate.

Polazeći od činjenice da ekonomska situacija u kojoj se nalaze naši sugrađani nije na zavidnom nivou, a s druge strane postupajući odgovorno u cilju održavanja sistema vodosnabdijevanja, koje podrazumijeva odvajanje značajnih finansijskih sredstava za konstanta ulaganja, kreirali smo riješenje za koje smatramo da će naši potrošači prihvatiti u velikoj mjeri.

Program reprograma koji smo kreirali omogućava potrošačima da odaberu fiksnu mjesečnu ratu već od 15 eura. Dodatne povoljnosti su da nije potrebno platiti prethodni račun već iznos prve rate kao i da potpisivanjem reprograma potrošači izbjegavaju obračunavanje kamate u narednom periodu.

Kao dio napora u procesu ostvarivanja što većeg stepena naplate potraživanje, a sve u vezi sa nastojanjem stvaranja održivog sistema vodosnabdijevanja, formirane su tri ekipe koje će raditi i u poslijepodnevnim časovima i koje će isključivati potrošače sa dugom i uklanjati nelegalne priključke sa mreže.

Takodje zahvalili bi se svim našim potrošačima koji redovno izmiruju svoje obaveze i koji predstavljaju našeg najpouzdanijeg partnera na putu kreiranja stabilnog, modernog i efikasnog sistema vodosnabdijevanja Opštine Bar-stoji u saopštenju koje potpisuje direktor komercijalnog sektora Milena Djonović.

 

Baneb dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar