Turisticka ponuda Bara predstavljena sa sajmu turizma u Sarajevu

Sajam

Turistička organizacija Bar predstavlja turističku ponudu grada na 40. Međunarodnom sajmu turizma „Sarajevski festival turizma“ u Sarajevu koji se održava u periodu od 24. do 26. oktobra.

Svoju ponudu na sajmu predstavlja i hotel Kalamper iz Bara. Na sajmu je predstavljena kompletna ponuda grada Bara, naša obala kako morska tako i jezerska, a zainteresovanoj javnosti je podijeljen promotivni materijal.

Program ovogodišnjeg sajma turizma obuhvatio je prezentaciju domaće i međunarodne turističke ponude, kao i afirmaciju prirodnih i gastronomskih potencijala. Štand Crne Gore je privukao značajnu pažnju, a posjetio ga je i Ambasador Crne Gore u BiH g.Milan Lakić sa saradnicima.

Velika medijska paznja medija sa nacionalnom frekvencijom pored promocije turističkih destinacija zemalja okruženja posvećena je i medjunarodnom takmičenju u pripremanju nacionalnih specijaliteta. U ovom takmičenju učestvuju i kuvari iz Crne Gore, a svečano proglašenje pobjednika biće organizovano poslednjeg dana sajma.

Sajam u Sarajevu IMG 3

Zanimljivost ove sajamske manifestacije je i pokušaj obaranja Ginisovog rekorda u pravljenju palančinki. Rekord drže kuvari iz Moskve, pa će kuvari iz cijele BiH, regiona i Evrope pokušati da ga obore, za šta je potrebno napraviti 13.000 palačinki.

Organizator nastupa na ovom sajmu je Turistička organizacija Ulcinja, a na štandu Crne Gore su prisutni i predstavnici NTO i LTO iz Budve, Tivta, Herceg Novog, Kotora i Cetinja.

Alegra dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar