logo ljeto

Trideset prvi „Barski ljetopis“, nakon 60 dana i više od 100 različitih programa u okviru večernje scene i pratećeg segmenta, biće zvanično zatvoren večeras / nedjelja, 12. Avgust  u 21 h/.

Tim povodom na platou Dvorca kralja Nikole, sa početkom u 21h, biće organizovana press konferencija pod nazivom „Veče sa organizatorima“, otvorena i za građane, koji će tom prilikom moći da organizacionom timu upute pitanja, komentare i sugestije u vezi sa 31. izdanjem festivala i ujedno razmijene ideje u vezi sa idućim „Ljetopisom“.


U programu zatvaranja, koji je zamišljen kao veče dijaloga sa publikom i medijima, učestvovaće: Ksenija Popović – direktorka Festivala, Stefan Rakočević – producent, selektori Bojan Suđić i Aleksandra Vojvodić Jovović (muzički program), Boris Mišković (pozorišni program), Milun Lutovac (književni program), Vesna Vujošević Labović (prateći program), kao i Anđela Andrijašević i Marija Drašković (PR služba).
Ovaj vid komuniciranja i interakcije sa publikom ustanovljen je na prošlogodišnjem, jubilarnom festivalu u cilju premošćavanja jaza između kulture, odnosno umjetnosti, i publike.

U skladu sa tim, svi zainteresovani su pozvani da dođu i budu gosti zatvaranja 31. „Barskog ljetopisa“-saopšteno je iz službe PR Barskog ljetopisa.

paskuci