Fitnes mišića lica

glumice

Za očuvanje mladalačkog izgleda lica, jedrine, i u funkciji zdravlja Teenlifting napravio je revoluciju pod sloganom ” Aktiviraj, ne plastificiraj” koju predvode mnoge javne ličnosti u regionu: Josipa Lisac, Branka Katić, Nataša Ninković, Rade Šerbedžija....

U Crnoj Gori ambasadorke Teenlifting su glumice: Žaklina Oštir, Ana Vujošević, rediteljka Ana Vukotić. Nakon sedam tretmana u Studiu ljepote “Marika” u Baru, jedinom koji ima franšizu za Teenlifting u Crnoj Gori, tri dame su podijelile svoje pozitivne utiske i zadovoljstvo zbog vidljivih rezultata ljepšeg izgleda lica

-Jako sam zadovoljna tretmanima. Rezultati se vide, prije svega u prirodnoj svježini, a ponovo su jasno naglašene konture lica. Ono što je najvažnije je da je Teenlifting u službi zdravlja. Tretmani mi prijaju, a nakon tretmana bolje se osjećam. Uvjerila sam se da Teenlifting vraća mladalački izgled i definitivno daje doprinos na najbolji način. Nema posledica i lagano se održava, kazala je glumica Ana Vujošević.

-Teenlifting za žene u najboljoj životnoj dobi odličan je jer je metoda neinvanzivna, prirodna. U pitanju je elektro stimulacija mišića. Smatram da svakome prija i da osobe u najrazličitijim godinama mogu da koriste “taj trening” lica. Iz mog iskustva mogu reći - kako tretmani odmiču sve je prijatnije i prijatnije. Neki drugi tretmani, takođe, mogu da ublaže, “ispeglaju” bore, zategnu lice, ali naglasiću Teenlifting je poseban i zbog toga što jedini održava mladalački vrat. Teenlifting ima mogućnost da podmladi vrat, vrati nekadašnji izgled lica i tonus mišiće, kaže rediteljka Ana Vukotić.

-Idem na treninge i održavam tijelo. Teenlifting je trening mišića lica. Nema ništa neprirodno i što ne prija kompletnom organizmu. Akcenat je na mišićima lica. Zbog toga i jeste pod sloganom – Aktiviraj, ne plasticifiraj! To jeste suština tretmana koji je dr Sanja Malbaša Gošović izmislila, a Mirjana Vujačić donijela u Crnu Goru. Zanimala me priča šta možemo uraditi sa mišićima lica, koji su praktično pasivni, kako na prirodan način da ih aktiviram. Teenlifting je dao rješenje, i to na potpuno prirodan način. To je suština. Najlakše je otići i “sipati” nekoliko kubika plastike i izgledate kao barbika u godinama, ja želim bolji izgled bez plastike i hemije, istakla je glumica Žaklina Oštir.

Crnogorske glumice i rediteljka imaju samo riječi hvale za Studio “Marika” u Baru zbog inovativnog pristupa,ozbiljnog, profesionalnog i kreativnog rada.
Saradnja Studia Marika i dr Sanje Malbaša Gošović, koja je patentirala Teenlifting, zvanično je počela u februaru ove godine.

Studio Marika i stručnost Mirjane Vujačić su zadovoljili standarde brenda Teenlifting i jedini u Crnoj Gori su dobili franšizu što podrazumjeva buduću saradnju sa dr Malbaša Gošović i praćenje novih trendova Teenlifting-a.

-Interesovanje dama za Teenlifting je veliko. Nakon prvih tretmana primjećuju se svježije lice. Tretman utiče na regeneraciju kože, mišići postaju jači, i uočava se jedrina. Nakon petog tretmana su blago podignute obrve, otvoreniji pogled, jagodice su istaknutije i u zavisnosti od godina, početnog stanja nakon sedmog –osmog tretmana su uočljivije konture brade, manji podbradak i suženiji donji dio lica. Rezultati tretmana su konačni nakon mjesec dana jer koži treba da isprati novoblikovani mišić. Broj tertmana nema ograničenja, u zavisnosti od materijalnih mogućnosti i vremena. Jednom nedeljno, mjesečno... Svakako bolje i pet tretmana godišnje, nego ni jedan, kazala je Mirjana Vujačić ističući da Studio Marika do kraja marta daje popust za tretmane Teenliftinga.

{galerija}info/2018/3/glumice{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar