Dr Srzentić primio delgaciju NATO grupe brodova

Srzentic

Predsjednik Opštine Bar dr Zoran Srzentić ugostio je juče delegaciju NATO grupe brodova na čelu sa zapovjednikom i glavnim komandantom Majklom Atlijem, njegovim zamjenikom i zapovjednikom broda Kraljevine Španije i zapovjednicom broda Kraljevske Mornarice Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske.

NATO stalna grupa brodova SNMG-2, u čijem sastavu se nalaze brod Kraljevske Mornarice Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske, u ulozi komandnog broda i brod Kraljevine Španije uplovila je u jutros u luku Bar.

Dr Srzentić je istakao da je počastvovan današnjom posjetom i dodao da se ovakvim posjetama dodatno unaprijeđuje prijateljstvo među saveznicima. Predsjednik je iskoristio priliku da upozna goste sa karakteristikama Bara, njegovim turističkim i privrednim potencijalima.

Glavni komandant NATO grupe brodova Majkl Atli zahvalio se na toploj dobrodošlici izrazivši zadovoljstvo podrškom koja je pružena njegovoj grupi tokom posjete Baru. On je kazao da je jedna od najznačajnih mislija ove grupe brodova održavanje plovnih puteva u Sredozemnom moru, ali i uspostavljanje saradnje sa drugim državama.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar