Promocija vojnog poziva

vojni poyiv

Povodom promocije vojnog poziva među crnogorskim srednjoškolcima, u 18 srednjih škola iz 10 crnogorskih gradova, u JU Srednoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi Bar organizovana je posjeta mladih oficira Vojske Crne Gore i predstavnika Ministarstva odbrane.

Petočlana delegacija je, na veoma interesantan i proaktivan način, reprezentovala aktivnosti kojom Ministarstvo odbrane želi da mladima približi ideju o mogućnosti školovanja na inostranim vojnim akademijama i ukaže na značaj Vojske Crne Gore i u mirnodopskim okolnostima, kao i u međunarodnoj saradnji.

O prednostima vojne karijere i mogućnostima karijernog razvoja i usavršavanja, slušalo je i komentarisalo skoro sedamdeset učenika III i IV razreda.

Izuzetno interesovanje bilo je posvećeno prednostima vojnog poziva u Crnoj Gori, studijama na vojnim akademijama i učešća u planskim aktivnostima Ministarstva odbrane.

U ambijentu školske biblioteke, nakon skoro jednočasovnog druženja, srednjoškolci su u velikom broju popunili prijavni obrazac za učešće u Ljetnjem vojnom kampu za mlade.

Oglasi za upis na neke od vojnih akademija počinju već krajem marta.

Port of Adria

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar