U Cerovu ponosni na Iskru, a usmjereni ka proširenju asortimana i radnih mjesta

Cerovo

Nakon prošlogodišnje donacije za uređenje odjeljenja hirurgije, kompanija Cerovo doniraće i 5.000 evra za renoviranje dječijeg odjeljenja Opšte bolnice Bar.

Menadžment Cerova odazvao se pozivu Rotari kluba Bar koji ima ambiciju da renovira odjeljenje pedijatrije za šta je po procjenama potrebno oko 50 - 60 hiljada evra kako bi ovaj dio barske bolnice bilo prijatnije mjesto za najmlađe pacijente. Ovo je samo jedna karika u lancu brojnih humanih projekata koje realizuje društveno odgovorna kompanija Cerovo, dobitnik ovogodišnje prestižne nagrade Iskra.

PIŠE: Biljana Dabić

-Za nas nema lješe od toga što nam se desilo prije destak dana kada je naša komapnija dobila nagradu Iskra, nacionalno priznanje za filantropiju i za društveno odgovorno poslovanje. Ponosni smo. Trudimo se da ulažemo u prave vrijednosti. Vjerujemo da su prave stvari ulagati u školstvo i zdravstvo. Zbog toga što prije, ili kasnije svi moramo otići kod doktora. Da bi imali doktore, taj doktor mora negdje da se školuje, da bi se škovali moramo imati ustanove. Na žalost zub vremena pojeo je mnogo i škola i bolnica, i mi dajemo skromni doprinos tome pokušavajući da dajemo ljepše lice tim ustanovama. Uradili smo to sa četri škole, sa tri vrtića još jedan je u planu..., kazao je Izvršni direktor kompanije „Cerovo“ Goran Đurović On se zahvalio partnerima u ovoj akciji u prvom redu RTV Crne Gore, kao i drugim komapnijama koje su osjetile da budu društveno odgovorne sa kompanijom Cerovo i tako dali još jedan dodatni zamah. Đurović dodaje, da nakon realizovane akcije Cerovo ima još partnera koji se sami javljaju da budu dio pula društveno- odgovornih komapnija u Crnoj Gori.

- Samo prijateljstvom koje njegujemo godinama možemo uspjeti. To je tajna koja nas veže i vezaće nas narednih godina, to je vrijednst koju sam naslijedio od oca i koju će nadam se, neko naslediti iza mene, kazao je izvršni direktor kompanije Goran Đurović.

Kompanija Cerovo iza sebe ima uspješnu godinu. Uspjeh je uzročno-posledična relacija.

- Ako je nama dobra, dobra je i vama, i to je naša, snaga svih nas jer jedni bez drugih ne možemo. Cerovo ne može biti uspješno bez jakih partnera, bez jakih dobaljača i svima veliko hvala, hvala što ste imali povjerenja u kompaniju Cerovo. Nadam se da vam nismo iznevjerili povjerenje. Siguran sam da će naša porodica prijatelja širiti i u buduće, kazao je Đurović koji se zahvalio svim zaposlenim u Cerovu i poslovnim partnerima na Novogodišnjem kkoktelu koji su organizovali u hotelu Sato.

-Očekujemo da će u narednom periodu Crna Gora ići uzlaznim putem, da će biti novih investicija, da će građevinarstvo kao motorna snaga svake države imati još veći zamah i činjenica je da će pred vama i nama biti sve veći i veći izazovi. Zbog toga trebamo biti spremni, moramo odgovoriti izazovima, kadrovski, stručno i sa asortimanom, istakao je Đurović
Izvršni menadžer Cerova Emin Duraković kazao je da je porodica kupaca i partnera kompanije Cerove u 2017.značajno porasla.

- Nadamo se da će taj trend biti nastavljen u narednoj godini.Iza nas je jedna prilično uspješna godina, zajedno sa vama nastavili smo trend rasta koji će do dostići 30% i taj rezultat je naš zajednički uspjeh, kazao je Duraković obraćajući se poslovnim partnerima i kolegama.

Kompanija Cerovo je ove godine otvorila prodajni centar u Radanovićima čime su se “ približili” tržištu iz Boke Kotorske.

-Imamo devet prodajnih centara, a prodajni asortiman je proširen za 3.000 novih artikala, skopili smo partnerstva sa novim dobavljačima, značajno proširili vozni park, proširili skladišne i kapacitete sistema za obradu željeza. Otvoreno je 30 novih radnih mjesta. Tako da Cerovo trenutno broji 150 zaposlenih i nadamo se da će taj trend biti nastavljen, kazao je Duraković.

Kompanija Cerovo je prisutna na svim strateškim projektima koji se realizuju u Crnoj Gori. Naredne godine planiraju širenje kapaciteta možda I prodajnih centara.

Duo classico numerama klasične muzike virtouza na violini Dine Desančić i harmonici Safeta Drljana umjetnički su upotunili veče gostima (poslovnim partnerima) i zaposlenim u komapniji Cerovo koja je prezentovala presjek poslovanja u 2017.i poslovne planove za narednu godinu.

{galerija}info/2017/12/cerovo{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar