Gradonačelnik primio ambasadorku Velike Britanije i delegaciju Nato brodova

IMG 6852

Danas je Opštinu Bar posjetila njena Ekselencija Alison Kemp ambasadorka Velike Britanije u Crnoj Gori i sa komanadantima NATO brodova Eleanor Stack, Ben Keith, Stanislas Delatte i Dionysios Mantadakis i vojnim atašeom potpukovnikom Edvard Melo, gde ih je primio predsjednik Opštine Bar dr Zoran Srzentić sa svojim saradnicima i potpredsjednica opštine Sanela Ličina.

Predsjednik Opštine Bar poželio im je dobrodošlicu i ukratko ih upoznao sa atrakcijama Bara, a ambasadorka NJ.E. Alison Kemp koja prvi put dolazi u Bar zahvalila se na gostoprimstvu i pomoći Opštine Bar u organizaciji predviđenih aktivnosti tokom boravka brodova u barskoj luci. Komandanti brodova su izrazili svoju zahvalnost.

NATO grupa brodova koju čine dva ratna razarača bitanske Kraljevske ratne morarice: “HMS Duncan D37” i “HMS Diamond D34”, francuski “La Fayette” i grčki brod “Limnos”, biće usidreni u Luci Bar do 20. septembra, a tokom njihovog boravka realizovaće se niz sportskih aktivnosti i izleta. Jedan od ciljeva posjete NATO task grupe brodova je jačanje odnosa sa Mornaricom Vojske Crne Gore, kao nove države – saveznice u okviru Alijanse.

{galerija}info/2017/9/drnato{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar