sa skupstine nove srpske demokratije u Baru 11

Opštinski odbor Nove srpske demokratije ozvaničio je početak priprema za predstojeće lokalne izbore u Baru, u vezi sa čime će narednih dana biti usaglašen plan predizbornih aktivnosti zajedno sa koalicionim partnerima iz Pokreta za promjene i Demokratske narodne partije – saopšteno je iz te stranke.

Na sjednici OO NSD Bar konstatovano je da će ova stranka „kao ubjedljivo najjači opozicioni subjekt u ovoj opštini sve svoje kapacitete usmjeriti ka daljem jačanju Demokratskog fronta, kao političkog saveza koji će preuzeti vlast u gradu pod Rumijom na majskim izborima“.

„NSD kao članica DF-a, očekuje da će građani Bara još ubjedljivije nego što su to učinili građani Budve, Kotora i Herceg Novog, pokazati 'crveni karton' nesposobnoj lokalnoj vlasti u ovom gradu, čime će se zaokružiti oslobađanje primorskih opština od onih koji su uzurpirali lokalnu upravu i nedomaćinskim ponašanjem doveli na prosjački štap nekadašnji privredni centar Primorja i Crne Gore“, navodi se u saopštenju.

Iz NSD su, kako su rekli, sa zadovoljstvom konstatovali činjenicu da gotovo svakodnevno ovoj stranci pristupa sve veći broj mladih i uglavnom obrazovanih ljudi u Baru.

„Apelujemo ujedno na birače i sipmatizere NSD koje pojedini politički subjekti pokušavaju u poslednje vrijeme dovesti u zabludu, da ne pristupaju strankama koje sve izraženije ispoljavaju svoj antisrpski karakter, koliko god sebe definišu kao opozione subjekte. Srbi u Baru imaju svoju političku partiju – Novu srpsku demokratiju, koja je zalaže za trajno pomirenje sa našom braćom Crnogorcima, upravo po modelu koji uspješno realizuje Demokratski front. Stoga je zadatak NSD i Demokratskog fronta kao najvećeg saveza opozicionih političkih partija,da odnarođenu i pljačkašku vlast pošalje u političku penziju i njene nosioce pozove na odgovornost“, naglašeno je u saopštenju.

Na večerašnjoj sjednici OO NSD Bar za potpredsjednika tog organa stranke izabrao je profesora Lazara Macanovića.

Posljednje vijesti

Thumbnail Sve vrste goriva poskupile su od danas  saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.
Više u kategorijama: Info  Obale  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar