Bar: Održana sjednica Opštinskog odbora SD

sd br 1

Saopštenje...

Šehović: SD pruža snažan doprinos razvoju Bara, privodimo kraju razgovore o novom modelu saradnje sa programski sličnim partijama

Politička scena Crne Gore je poslednjih godina nažalost preplavljena populizmom i primitivizmom, zato je u javnom prostoru više nego ikad potrebna pristojnost, civilizovanost i ozbiljnost, a upravo po tome su prepoznate Socijaldemokrate Bara na čelu sa Branislavom Nenezićem, poručio je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) dr Damir Šehović na sinoć održanoj sjednici opštinskog odbora te partije u Baru.

sd br 2
Šehović je takođe kazao da je ponosan na rezultate i doprinos koji SD pruža sveukupnom društvenom i ekonomskom razvoju opštine Bar, od ranije propoznatoj po jakoj socijaldemokratskoj i građanskoj ideji, koja je uprkos izazovima sa kojima se naše društvo suočava, vitalna i danas.
„Hvala vam na nepodijeljenoj podršci našim naporima da kroz osmišljavane novog modela saradnje sa programski i ideološki sličnim partijama, udruženjima i istaknutim pojedincima, našu ideju učinimo prepoznatljivijom, vidljivijom i snažnijom na nivou čitave Crne Gore. Razgovori na tu temu se privode kraju, odvijaju se u veoma pozitivnoj atmosferi, tako da stvaramo pretpostavke za skoro i formalno donošenje odluka“, istakao je Šehović.
Predsjednik Socijaldemokrata Bara i poslanik u Skupštini Crne Gore Branislav Bane Nenezić je pozdravljajući prisutne istakao zahvalnost na prepoznavanju njegovih, i napora odbora koji predstavlja, da kroz državni parlament, između ostalih, aktuelizuje i brojne lokalne teme koje su od interesa za grad pod Rumijom.
„Određene teme smo uspjeli da postavimo na vrh agende kako Parlamenta tako i Vlade, počev od nama veoma sporne kupovine feribota AF Frančeska, preko isticanja problema sa zakupcima plaža, sve do izgradnje LNG terminala u Luci Bar, čemu se oštro protivimo zato što smo sigurni da to nije interes naše opštine“, kazao je Nenezić.
Sjednica Opštinskog odbora u Baru je organizovana u okviru aktivnosti obilazaka odbora i razgovora sa članstvom, u kontekstu osmišljavanja novog modela saradnje između srodnih partija i pojedinaca, sa ciljem jačanja socijaldemokratske i generalno građanske misli u Crnoj Gori.
U potpisu pres služba SD

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar