Izdaja se ne prašta!

sekulla 

Blokada saobraćajnica u odbrani izborne volje gradjana.

Grupa građana blokirala je danas nešto prije 19 sati magistralni put Bar – Podgorica i Bar – Petrovac. Blokada puteva je, kako su naveli, zbog „formiranja izdajničke vlade u Crnoj Gori“.

Jedan od organizatora u Baru, Stojan Sekulović istakao je za Radio Bar i Bar Info da je ovo zasada samo simboličan protest i podrška grupi “Odbrana izborne volje“, uz transparente na kojima je pisalo „Izdaja se ne prašta“.

„Borili smo se 30 godina da pobijedimo vlast i da dođe do njene smjene, ali je očigledno da naši političari ne mogu da naprave kompromis i dogovor. Narod je revoltiran, jer prije svega nigdje nema mjesta za Srbe, što je zaista tragedija. Htjeli bi danas da poručimo i Spajiću i Pokretu Evropa sad!, ali i svima koji su predstavnici vlasti da što prije sjednu da se dogovore, kako bi svi ravnopravno ušli u vladu“, poručio je Sekulović.
Za vrijeme blokade, stvorene su kolone iz sva tri pravca. Protest je trajao desetak minuta jer, kako je naveo Sekulović „ svjesni smo situacije, ima turista i male djece, tako da ćemo brzo da se razilazimo, ali tu smo sa jasnim porukama u kojima će se Spajić prepoznati“.
Izvor: Barinfo 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar