D.Č. (29) iz Bara uhapšen zbog heroina i kokaina

 droga barjpg

Saopštenje Uprave policije...

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug" - Odjeljenja bezbjednosti Bar su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode jednu osobu kod koje su pronađeni kokain i heroin.
Barska policija je juče, postupajući po neredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.Č. (29) iz Bara i tom prilikom pronašla i oduzela tri pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je kokain ukupne težine od oko 25 grama, kao i dva pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije braon boje za koju se sumnja da je heroin, ukupne težine od oko 22 grama, kao i vagu za precizno mjerenje.
D.Č. je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ su, tokom trajanja turističke sezone, od maja do danas, na području primorja u 155 navrata zaplijenili oko 4,6 kilograma različitih vrsta opojnih droga, 292 tablete sa liste opijata i 6.338 tableta ekstazija. Zbog opojnih droga u ovom periodu podnijeto je 16 krivičnih prijava protiv 17 osoba, kao i 134 prekršajne prijave.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar