U susret večerašnjem spektaklu u Baru

hauser cetkovic opstina4

Stjepan Hauser u posjetu Opštini Bar.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je u posjetu jednog od najznačajnijih instrumentalista današnjice , čuvenog svjetskog čelistu Stjepana Hausera i poznatog crnogorskog kantautora Sergeja Ćetkovića u susret koncertu koji biti održan večeras na platou ispred sportske dvorane “Topolica”, sa početkom u 21h.

U ime organizatora, prijemu je prisustvovao i ministar ekonomskog razvoja i turizma u Vladi Crne Gore Goran Đurović, predstavnici Turističke organizacije Bar, kao i predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić.

Predsjednik Raičević je istakao zadovoljstvo zbog činjenice da Hauser upravo koncertom u Crnoj Gori i Baru započinje svoju prvu samostalnu turneju što će još jednom potvrditi da u gradu pod Rumijom postoje ozbiljni potencijali za organizaciju svjetskih koncerta. Time će se, kako je on poručio, Bar pozicionirati na mapi prestižnih turističkih destinacija.

“Do sada smo se pokazali kao dobri domaćini regionalnim zvijezdama, a večeras ćemo po prvi put ugostiti svjetsku mega zvijezdu u saradnji sa Ministarstvom ekonomskog razvoja i turizma i Turističkom organizacijom Bar. Pored svjetski poznatog muzičara, nastupiće i naša crnogorska zvijezda Sergej Ćetković i time dati jednu sjajnu uvertiru. U dijelu after partija nastupiće DJ MR Jools, čime ćemo još jednom potvrditi da ovakvi i slični događaji jesu prava vrijednost koju naš Bar može da ponudi kako svojim građanima, tako i turistima i svim posjetiocima”, rekao je Raičević.

Brendiranje Crne Gore kao svjetske destinacije u fokusu je djelovanja Minstarstva ekonomskog razvoja i turizma, a prema riječima resornog ministra Gorana Đurovića ovakvi događaji su sjajna prilika da se predstave svi resursi koje Bar ima.

“Privilegija je ugostiti muzičara kakav je Hauser, a koji će nakon Bara nastupiti u brojnim evropskim metropolama. Stoga dugujemo posebnu zahvalnost na prihvatanju poziva”, kazao je Đurović.

Nakon prijema, Hauser je izrazio zadovoljstvo zbog svog prvog samostalnog nastupa u Crnoj Gori.

"Velika je čast što počinjem svoju turneju u Baru. Jako se veselim. Atmosfera je sjajna i u zraku se osjeća neka posebna vibra. Mislim da će to biti spektakl za pamćenje. Crna Gora je oduvijek prepoznata kao sjajna destinacija", kazao je Hauser.

Zadovoljstvo zbog nastupa u Baru izrazio je i Sergej Ćetković koji je upravo u nekim barskim lokalima napravio svoje prve muzičke korake.

“Večeras ću biti dobar domaćin dragom Stjepanu na njegovom prvom koncertu u okviru solističke turneje. Daćemo sve od sebe da večeras barskoj publici ponudimo najbolje sa našeg repertoara”, poručio je Ćetković.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar