Kriminalne osobe sa strane ruše image Bara

ulica barska 

Dvije osobe uhapšene u Baru zbog imovinskih delikata.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su preduzeli niz mjera i radnji iz svoje nadležnosti i identifikovali i lišili slobode dvije osobe zbog šest krađa.
Naime, sumnja se da je D.P. (43) iz Podgorice izvršio tri krivična djela teška krađa na štetu tri fizička lica u Sutomoru 21. avgusta u predvečernjim časovima. On je od njih otuđio novac, mobilne telefone i pametni ručni sat.
Brzom intervencijom policijskih službenika barske policije lice je identifikovano i ubrzo locirano, a nakon toga i lišeno slobode 22. avgusta u jutarnjim časovima.
Većina otuđenih stvari je pronađena i vraćena vlasnicima.
Osim toga, istog dana lišen je slobode i I.S. (65) iz Berana koji se sumnjiči za tri krađe, takođe na štetu tri fizička lica.
Ovo lice je, kako se sumnja, 3. avgusta oko 12 časova u Baru iskoristio nepažnju oštećenog i otuđio biciklo, koje je kasnije preprodao trećem licu i za sebe pribavio protivpravnu imovinsku korist.
U toku noći 20./21. avgust on je od još dva lica otuđio bicikla. Međutim, nakon otuđivanja drugog bicikla, dok se udaljavao sa lica mjesta, patrola policije ga je uočila i zaustavila, te dovela u službene prostorije. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se I.S. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa u produženom trajanju.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar