Menadžeri bezbjednosti na skupu u Sloveniji

menager radule

Nivo bezbjednosti mora ostati visok...

Predstavnici Asocijacije menadžera bezbjednosti Crne Gore su na poziv partnerskih kompanija ID SHOP iz Slovenije i CP SECURITY GROUP iz Srbije, ovlašćenih predstavnika iLOQ za Adriatic regiju, koji se bave kontrolom pristupa, kao i drugim sigurnosnim rješenjima za mobilne operatere, banke, hotele, državne insitucije itd. boravili u stručnoj posjeti u Sloveniji od 24. do 26. jula.
Cilj ove posjete je bio da se detaljno predstavi revolucionarno rješenje za digitalno zaključavanje u kritičnoj infrastrukturi, koje radi bez baterija, kablova i bez ključeva. Kao predstavnik referentnog projekta, prisutan je bio i predstavnik Telekoma Slovenije koji iLOQ rješenja koristi već 3 godine i koji je prenio iskustva i zajedno sa svim učesnicima obišao pojedine lokacije na terenu i upoznao prisutne s radom i korišćenjem iLOQ komponenti u praksi.

Delegaciju Asocijacije menadžera bezbjednosti predvodio je predsjednik asocijacije, Dragan Radulović, a sa njim su bili i članovi odbora za kritičnu infrastrukturu i odbora za informacionu bezbjednost Radoje Božović (Crnogorski telekom), Ljubomir Dujović (One Crna Gora), Ljubiša Martinović (M:tel), Aleksandar Dakić i Aleksandar Ivančević (Pošta Crne Gore).

iLOQ je globalna kompanija, sa sjedištem u Finskoj (https://www.iloq.com), čija patentirana rješenja za zaključavanje rade bez baterija ili kablova. Digitalne i mobilne tehnologije maksimiziraju bezbjednost dok minimiziraju troškove održavanja, administracije i životnog vijeka u stambenim i poslovnim objektima i kritičnoj infrastrukturi. Mogućnost da sa jedne platforme kontrolišete i sistem zaključavanja koji se zasniva na upotrebi ključa kao i rešenje koje se oslanja na upotrebu mobilnih telefona maksimalno povećava bezbjednost dok troškove administracije i životnog ciklusa svodi na minimum.

iLOQ sistem za zaključavanje koji se zasniva na snažnoj digitalnoj autentikaciji – savršeno je rješenje za prostorije sa velikim protokom ljudi i nekoliko slojeva bezbjednosti. Funkcionalna, pouzdana infrastrukturna postrojenja su od vitalnog značaja za nesmetano funkcionisanje modernog društva i predstavljaju poseban izazov kad su u pitanju sistemi za zaključavanje. Nivo bezbjednosti mora ostati visok i pored činjenice da se zaposlenima mora omogućiti pristup različitim oblastima u zgradi. iLOQ ispunjava stroge zahteve i pri tom obezbeđuje da se svakodnevni zadaci obavljaju neometano.

Asocijacija menadžera bezbjednosti Crne Gore će u narednom periodu, u saradnji sa kompanijama ID SHOP iz Slovenije i CP SECURITY GROUP iz Srbije, organizovati prezentaciju rješenje za digitalno zaključavanje u kritičnoj infrastructuri za subjekte u Crnoj Gori.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar