Održan svjetski policijski kongres u Milanu

iv pek

Ivan Pekić dobio medjunarodno priznanje na kongresu.

Delegacija Internacionalne policijske organizacije Crne Gore (IPO) u sastavu predsjednik doktorand bezbjednosti Ivan Pekic i koordinator za medjunarodnu saradnju Boris Jankovic boravili su u Milanu 23 i 24 juna na Svjetskom policijskom Kongresu koji je organizovala Internacionalna policijska organizacija iz Italije u saradnji sa bezbjednosnim sluzbama Italije.

Medjunarodni kongres je okupio iz 30 zemalja preko stotinu strucnjaka iz oblasti bezbjednosti, na cijem kongresu je bilo rijeci o nacinu i metodama rada medjunarodnih policijskih organizacija u borbi protiv mafije, sajber kriminalu, antiteroristickim metodama rada najelitnijih jedinica na svijetu, zastiti kriticne infrastrukture, pranju novca, trgovini ljudima, trgovini organima, kao i o trgovini narkoticima.

Na kongresu je takodje govorio i komandant pakistanskih specijalnih snaga Dr Maqsood Ahmed (Sindh Police, Pakistan) - ekspert za antiterorizam.

Predsjednik Internacionalne policijske organizacije Crne Gore mr Ivan Pekic dobio je medjunarodno priznanje za suzbijanje organizovanog kriminala, terorizma i korupcije na Svjetskom policijskom Kongresu u Milanu.

Na kongresu su prisustvovali brojni pripadnici policije, obavjestajnih sluzbi, karabinjera, finansijske policije, odbora za borbu protiv mafije kao i delegati IPO HQ.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar