Bar: Kreativni Hab

hab crea

Dva kursa održana u Kreativnom Habu Stari grad Bar

Kreativni Hab u Starom Baru, koji radi u sklopu JU Kulturnog centra Bar, proteklog mjeseca kako je i bilo najavljeno bio je domaćin niza uspješnih obuka koje su privukle brojne polaznike. Dva kursa koja su održana u Kreativnom habu bila su „3D Max i 3D štampe“ kao i „Digitalni marketing“.
Kurs 3D Max i 3D štampe je bio namjenjen polaznicima koji su željeli da razviju svoje vještine u oblasti 3D modelinga i štampe. Ovaj kurs pružio je polaznicima priliku da nauče kako koristiti softver 3D Max za kreiranje realističnih 3D modela, kao i kako koristiti 3D štampače za fizičko materijalizovanje tih modela.
Predavač Miloš Radović, stručnjak sa bogatim iskustvom u ovoj oblasti, vodio je polaznike kroz osnove rada u 3D Max sotveru, tehnike modelovanja, uključujući kreiranje objekata, primjenu materijala, osvjetljenje, itd. Polaznici su bili oduševljeni praktičnim vježbama koje su im omogućile da primjene stečena znanja u praksi. Ova obuka pružila je polaznicima novu perspektivu za vizualizaciju i materijalizaciju njihovih ideja kroz 3D štampu.
Paralelno s obukom iz 3D modelinga, Kreativni hab je organizovao i kurs - Digitalnog marketinga. Kroz interaktivna predavanja, studije slučaja, polaznici su stekli sveobuhvatan uvid u ključne aspekte digitalnog marketinga. Predavači su bili marketing i SEO specijalist Nevena Korać i marketing menadžer Jovan Radnić, koji su polaznicima prenijeli najnovije trendove i tehnike iz digitalnog svijeta. Ovaj kurs pružio je praktične smjernice i strategije polaznicima kako bi na najbolji mogući način iskoristili prednosti digitalnih platformi i AI alata i tako postigli svoje marketinške ciljeve. Digitalni marketing je svakako dinamična oblast koja zahtjeva stalno unaprijeđivanje znanja i testiranje ideja.
Ovakva vrsta obuke pruža polaznicima mogućnost da unaprede svoje vještine, istraže nove tehnologije i steknu konkurentske prednosti na tržištu.
U budućnosti, Kreativni Hab će nastojati da organizuje slične kurseve i obuke i na taj način podržava rast i razvoj kreativnih industrija.
U potpisu Ivana Milić – event menadžer, Creative hub – JU Kulturni centar Bar

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar