Bar kao gejming destinacija!

Panel diskusija

Panel diskusija o tome 16. juna u press sali SC Topolica, sa početkom u 12:00h.

Turistička organizacija Bar, u saradnji sa Savezom elektronskih sportova Crne Gore i NVO 4Future, po prvi put organizuje panel diskusiju na temu ,,Gejming i elektronski sportovi: Pokretači turizma i ekonomskog razvoja.''

Na radionici ćemo istražiti kako gejming i elektronski sportovi mogu oblikovati turističku industriju i doprinjeti ekonomskom razvoju Bara. Uz podršku naših panelista, Radovana Vojinovića, Filipa Šoća, Mie Kraljević-Ćalasan, Ajle Jadarić, Violete Žudić i Maxima Mezdrikova, diskusija će baciti svjetlo na potencijal gejminga u vidu unaprijeđenja lokalne turističke ponude i podsticanja ekonomskog rasta.
Gejming turizam je rastući fenomen koji značajno utiče na turističku industriju. Globalna turistička scena prolazi kroz izuzetnu transformaciju pod uticajem ovog trenda koji privlači pažnju miliona putnika širom svijeta. Ovaj dinamični vid turizma podrazumjeva da putnici istražuju destinaciju i učestvuju u gejming događajima, konvencijama i turnirima.
TO Bar prepoznaje značaj ovog rastućeg trenda i u budućnosti ćemo nastojati da podržimo i organizujemo što više događaja koji okupljaju ljubitelje elektronskih sportova. Ovo je samo prvi korak ka pozicioniranju Bara kao prepoznatljive gejming destinacije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar