Reagovanje ViK-a na tekst objavljen na Jedru

ViK zgrada ok 

Reagovanje prenosimo integralno.

Objavili smo:
https://www.jedro.bar/info/17205-saopstenje-mediskog-tima-ura
Stiglo je reagovanje “Vodovoda i kanalizacije” Bar

Da ste se ispravno informisali, detaljno pročitali izvještaj i dodatno edukovali u sferi ekonomije i finansijskog poslovanja, vjerujemo da ne biste sebi dozvolili ovakve javne nastupe koji obiluju elementarnim nepoznavanjem prirode naše osnovne djelatnosti i finansijskog poslovanja . Svoju ličnu promociju treba da dokažete kroz vaše kvalitete, integritet, obrazovanje, bogato radno isksutvo, zalaganje za dobrobit građana , a da se vaše aktivnosti ne baziraju na ostrašćenost i režiranje krimi serijala, već isključivo i jedino na bazi istinitih činjenica.
Svi moramo biti svjesni težine javno izgovorene riječi, a naročito kada za iste nemate čvrste agrumente. Zaposleni u Sektoru za ekonomske finansijske poslove su ljudi koji su afirmisani, priznati i prepoznati kao profesionalci, ostvareni i na privatnom i na poslovnom planu i ono što je najvažnije ne predstavljaju reciklirane neuspješne kadrove neke organizacije. Sektor za ekonomsko - finansijske poslove i svi zaposleni u njemu smo raspoloženi da Vam pomognemo da svoje znanje iz oblasti računovodstva podignete na viši nivo, a ne da svoje tvrdnje bazirate na laičkoj analizi i neznanju.
Sa indignacijom odbacujemo tvrdje gospođe Peročević da u našem poslovanju ima bilo kakvih nepravilnosti koje imaju prekršajne ili krivične implikacije , kako nam se spočitava. “Ruka pravde” će stići, ali ćete joj vrata otvoriti baš vi gospođo Peročević, a ne ovo Društvo!
Ovakvim nedogovornim ponašanjem pojedinaca kroz iznošenje netačnih i tendencioznih informacija, narušava se integritet samog Društva ali svih zaposlenih u društvu. Ovakav jeftini politički marketing nije u skladu sa politikom poslovanja ovog Društva koji za cilj ima sigurnu, kontinuranu i bezbijednu isporuku vode našim korisnicima.
U potpisu, Zaposleni u kolektivu DOO “Vodovod i kanalizacija”Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar