Kadrovske promjene u vrhu policije

PJ u Baru

Očekuje se smjena još 50-ak službenika rukovodećeg kadra krimi policije.

Vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić i načelnik Specijalnog policijskog odjeljenja i koordinator policijskih službi za borbu protiv kriminala Predrag Šuković na jučerašnjem kolegijumu vrha Uprave policije smijenili su sve šefove unutar Sektora kriminalističke policije i privremeno imenovali nove, saznaju “Vijesti” u UP.

Oprema prenijeta u SPO
Nakon što je Specijalno policijsko odjeljenje po nalogu SDT-a zapečatilo prostorije Sektora za borbu protiv kriminala koje su se nalazile u poslovnom centru City mall-a, oduzeta je i vrijedna policijska oprema i automobili koje su dužili službenici tog Sektora. Prema saznanjima “Vijesti”, sva oprema i službeni automobili koje su koristili rasformirani odsjeci, privremeno su predati u SPO, čije su prostorije u dotrajaloj zgradi “Limenka”.
Šef SPO, po nalogu ministra, određen je za glavni kontakt sa EUROPOLOM, a koordiniranje policijom povjereno mu je nakon što su Specijalno državno tužilaštvo i SPO pokrenuli veliku operaciju hapšenja službenika Uprave policije za koje vjeruju da su radili za mafiju, objavile su Vijesti.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar